tisdag 10 juni 2008

Äppelträd och fjällvallmo

Sååå nu är jag tillbaka hemma i Lund. Det känns faktiskt så. Hemma i Lund:) Det är en bra grej. Jag har längtat efter M, mycket. Resan igår gick smärtfritt förutom att min väska försvann mellan Stockholm och Malmö. Den kom senare igår kväll med limousine, fint ska det va:)
Det var 5 grader och regn i Vidsel igår. HURV! Här var det mer sommar, fast idag är det regn. Flädern blommar nu så det ska kokas flädersaft någon dag i veckan. Blö blö blö.

Har skickat IGES-filerna till Mora nu. Får se om dom duger. Dagens uppgift är annars att göra ritningar på träskaften. Hej Photoshop min vän! Det går ju inte att göra ritningar i Alias vilket är kass. Jag borde ha haft NX också...

Eftersom jag nu har en normal internetuppkoppling så kommer alla bilder här:)
Här har vi då tillslut den omtalade kappan. Jag är helt förälskad i den som sagt var. Bilden gör den inte rättvis däremot.

Det var ju en massa fina detaljer på den! Like...

Och så halsduken. Den blev platt och fin i alla fall. Den vänstra änden blev bättre än den högra. Om det beror på att man så att säga stickar mönstret från andra hållet eller att jag stickat lösare är svårt att säga. Måste skärpa mig med att sticka jämnhårt. Speciellt då det är slätstickning det syns ju så väl och det blir ju så fult annars.


Äppelträdet slog ut då jag var hemma och det lutar bara mer och mer. Snart trillar det nog omkull. Planterat någon gång på 30-talet och inte tuktat dom senaste 35 åren;) Behöver jag nämna att det luktar gott?

Sen har vi ju fjällvallmon som kommer igen år efter år i vår källartrappa. Dom verkar trivas i stenen för dom sprider sig inte alls. Fint är det i alla fall.
Jaha. Dags att ta tag i dagen då.

2 kommentarer:

 1. Fan att vi inte hann träffas...
  Men pappa I lämnade uppfarten 0540 på lördagsmorgonen med en knappt vaken flicka i framsätet... men jag fick hem alla mina nya fina böcker...
  Miss ya love!
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Emms: Ja det var ju kasst men vad gör man då tågen inte har hyfs att hålla sig på spåret? puss puss

  SvaraRadera