onsdag 4 juni 2008

Hem till byn

Det har känts som hektiska dagar den här veckan.

Igår var jag och kollade på Simons exjobbsredovisning och fick lite prestationsångest. MEN vi har haft väldigt olika exjobb så jag kan inte göra riktigt som han. For in till stan och lunchade, deckade lite i biblioteket och sen gick jag och I på stan då hon slutade. Jag köpte den finaste kappan ever. En av I's kompisar hade en sån i helgen och jag blev helt förälskad så jag köpte en själv. 200 kr var ett vrakpris:)

Fick förövrigt skatteåterbäringen igår. Prisa Gud! Om mustasch-mannen jobbar på jeans terminalen så ska jag köpa jeans också. Då har jag alla mina "måste" kläder för i sommar. Har inga jeans som det är nu, dom bara säckar och har hål i sig.

Nå, var med Ch på storheden en sväng men då tog min energi slut så jag orkade inte stanna där och äta paj ens. Svagt. For däremot och hälsade på mitt skiftlag på SSAB:) Där var det sig likt kan man säga.

Ska strax kånga iväg med mina väskor till busshållplatsen och fara och träffa min handledare. Hoppas hon har något smart att säga om hur jag ska göra med dom där modellerna... Ska träffa A sen på stan, det ska bli kul! Länge sen nu. Sen kommer pappa och Staffan från Kalix och plockar upp mig. Jag känner redan lite internet-abstinens komma krypande. Men jag ska ju träffa E och E och mamma och pappa och mormor och morfar:)

Dags för en svettig vandring då alltså..

3 kommentarer:

 1. måste ev. åka buss hem på fredag å då vet jag inte riktigt när jag är hemma i byn... nått tåg har visst spårat ur söder om vännäs så nu vet jag inte hur tågen går... men men... behöver inte vara i kyrkan förrän tvåpå lördag så vi kanske hinner ses på fm då... men jag ringer när jag vet när jag landar i byn...
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Ah, blir ju nyfiken på den där finaste kappan ever jue. :)
  Hahaha, mustachmannen?? På jeansterminalen?? Ni är bra roliga där uppe i långt-upp-i-norrland.

  Hälsa Lule från mig :)

  SvaraRadera
 3. Emms: Ah men det löser sig nog ska du se. Vad ska ni göra i kyrkan?

  TruckerElin: Det kommer blider så småningom:) Ja han är bra den där mustaschmannen, den enda jag köper jeans av! Ett otippat jeansproffs;)

  SvaraRadera