måndag 2 juni 2008

Galla

Jag vill bara slå någon hårt!!!!

Det finns tydligen inget sätt för mig, hur mycket jag än pluggar, att någongång känna Men hej, vad bra det gick på den här tentan. Nej det ska alltid, ALLTID, vara nått skit. Trodde jag seriöst att bara för att dom tagit upp 3 olika slags uppgifter på vaaarje tenta det senaste året så skulle det göra det nu också? Så klart inte. Fitta. Samma sak gäller förövrigt i alla andra ämnen också. Metalliska, maskinelement, fysik...you name it. Fan. Om det inte framkommit så vet jag inte hur det gick idag. Kanske, men mest troligt inte, G.

Uff. Måste få ur mig lite galla.

Träffade pakistaniern från min korridor efter tentan. Han ska resa hem till Pakistan nu och träffa sin fru för första gången. Och jag trodde jag hade ångest för mitt liv. Hjälp! Träffade H också och moffade i mig wienerbröd och fick höra berättelser om bajonetter.

Sen har jag varit och hämtat ut förra tentan jag skrev. Det var inga extrema missar, han som rättat polymerdelen hade varit lite snål däremot. Men mina strukturbeståndsdelsberäkningar var inte så katastrofala som jag trott. Kan jag bara tyda kommentarerna jag fått kanske jag kan vara hjälpt av det till nästa gång jag ska skriva den.

Pratade med tanten på tentautlämningen också om hur det funkar om man vill skriva på en annan ort. Det var bara att skicka in en blankett, höra med LU om jag kan skriva där och så skulle dom fixa resten. Perfekt! I augusti måste jag ju åka upp i alla fall men i höst om jag ska skriva den här skiten igen så kan det ju vara läge.

Åh vad jag är störd på den där jävla tentan. Nå, ska träffa Ch om ett tag och sen ska jag i alla fall INTE plugga ikväll. Alltid nått. Det är över för den här gången. Måste ta ställning till om jag ska göra dom där modellerna av knivskaften också men det får jag tänka på imorrn...

8 kommentarer:

 1. tänk om folk kunde lära sig att texta i bläck istället för att rita små krumelurer med suddig blyerts på tentorna... nej just ja, jag hade ju ett val hur jag ska reagera på olika situationer ;)
  tänk vad fantastiskt att de skriver så otydligt att jag inte behöver bry mig om ev kritik...

  SvaraRadera
 2. Bara så du vt så är du alltid bäst i mina ögon...
  älskar dej gumman...
  tid för mej/oss på fredag em`???

  SvaraRadera
 3. Leopardia: Vi har ju redan konstaterat att vi inte lever som vi lär;) Jag väljer att vara förbannad idag hur som. Och att äta onyttigheter;)

  Emms: Fredag em är jag din:) I Vidsel eller Ä-byn? Vet inte än om jag har tillgång till bil men jag tror inte att det ska vara några problem.

  SvaraRadera
 4. Fy, jag förstår att du spyr galla! Men du, Flyboys är ju BRA, det är ju världens HUNK med Elin!!!

  SvaraRadera
 5. Emma: Filmen var lite halv lökig tycker jag...men jag håller med om att han är en hunk, lite James Dean över honom;)

  SvaraRadera
 6. är det killen från spindelmannen ni pratar om? han har ju tom spelat jimpa dean i nån film... men långtifrån samma poäng på hunkskalan, enl mig...

  SvaraRadera
 7. Leopardia: Ja det är däääärifrån jag känner igen honom! Nej han blir ju sönder knullad av JD vilken dag som helst...

  SvaraRadera
 8. Vet inte heller hur det ser ut med bil... men det är ju länge kvar så vi hinner ju höras... är lite sugen på forsen faktiskt... känns som det är lite obligatoriskt att vi ska åka dit varje sommar... för höra vad pappa säger om att låna ut finbilen till mig...
  PUSS

  SvaraRadera