söndag 15 juni 2008

60 år

Blev film i fredags í alla fall. Försoning var bra men jag borde nog inte ha stickat samtidigt som jag såg den:P Kom i alla fall igång med koftan ordentligt.

Igår var vi på södra esplanaden på loppis. Vi kom lite sent så det var ganska glest bland leden men det var rätt skoj ändå. Köpte lite Tupperware och hammarplast och M hittade en back från skånemejerier. Hämtade jeansen (som förövrigt blev perfekt längd) och köpte blommor till födelsedagsfarbrorn.

Åkte ut till M's föräldrar och firade och åt i flera timmar kändes det som. Partytältet ute på gräsmattan blåste bort, det kändes som en film;) Då vi kom hem kollade vi på Juno. Jag tyckte den var jättebra och rolig. Inte det minsta sliskig för att hon bestämmer sig för att inte göra abort und so weiter. Kul film i alla fall.

Det är egentligen idag som M's pappa fyller 60 år så vi ska gå på bio med dom och med hans syster ikväll. Indiana Jones blir det. Känns ju lagom upphetsande men den bör väl ses på bio om den nu ska ses. Blö blö... Ska leta mig nå mat och sticka lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar