torsdag 12 juni 2008

Elin, din personliga assistent

Fick ett till assistentjobb idag:) 6 timmar i veckan fram till den 14 augusti. Perfekt. Och bättre betalt än på det andra. Får vi väl se om jag får vara kvar efter provanställningen på det andra. Men det är ju alltid någon slant i alla fall och det var bra jobb också. Hushållsarbete, that I know;)

Har gjort en ful ritning klar idag. Usch vad det bara känns fel i hela min CAD-kropp att göra ritningarna i photoshop. Har fått skala till bilden i ett worddokument och mätt på skärmen(!!) för att få det i skala 1:1. Voj voj. Man kan tydligen göra ritningar i Alias men det är ännu krångligare. Provade att laddade ner ett gratis CAD-program igår men det gick ju inte att importera IGES eller STEP utan det är bara för CAD-filer. Uff. Nå. Får göra den andra klar ikväll. M är på vift någonstans

Nu ska jag slänga ihop nått med kyckling och qinoa. Vi får väl se hur det blir.

4 kommentarer:

  1. Gratulerar till nya jobbet! :-) Skönt med sysselsättning.., själv tänkte jag nog försöke gå i skola efter mammaledigt.. Har hittat en kurs på folkhögskola som hade med garn o sticka o virka att göra. hehe, då kanske det blir roligt att plugga.
    Det som du läser däremot är imponerande i mina ögon, jag begriper inte ens en halv mening av det du skriver. hehe. Hoppas det går bar i alla fall!

    Ska du på detta på lördag då? WWKNIP 2008 Jag försökte få min lokala garntant att annordna nåt men hon skulle ha kalas hemma.. *snyft* Hade vart kul annars....

    SvaraRadera
  2. Klart dom vill ha dig till alla jobb!! Du är ju underbar...
    Hoppas det går bra med ritningarna... återigen, jag hejjar på dig!
    PUSS

    SvaraRadera
  3. TruckerElin: Det är bara nörderi det jag skrev. Sånt oviktigt hade du lärt dig i ett nafs!

    Dom ska sticka i stadsparken imorrn och jag hade görna farit dit men M's pappa fyller 60 år så det blir till att fira där ist. Typiskt att allt ska hända samtidigt. Det är inga mer stickcafeer förän i augusti heller. Också typiskt;)

    Emms: Ja det är ingen hejd hur poppis jag är;)

    SvaraRadera
  4. hahaha, jag kan ju knappt göra en logga i Word jag ju. ;-) ;-)

    Hm. Tänk att alla ska fylla år just Den dagen.. Jag håller tummarna jag att det fortfarande finns stickcaféer i min närhet efter september då sonen börjar på dagis o jag får nån timme ledigt ibland.., om jag inte lyckas få ett jobb förstås!

    SvaraRadera