måndag 30 juni 2008

Blommar!


Det blommar på balkongen! Slingerkrassen har börjat komma igång. Det är fler knoppar på väg också. Verkar inte som dom vita överlevde däremot. Men men. Vi får se.
Har börjat stora rensningen innan m&p kommer. Sånt som bara blir liggande framme tills man får främmande och måste skärpa till sig:P Igår trixade jag i min blygsamma garnsamling.

Istället för att allt ska ligga i vardagsrummet så röjde jag lite plats i garderoben för mina snirkliga påsar:) Nu är det bara pågående projekt och icke-ihopsydda alster som ligger i stickkorgen. Plastpåsen innehåller alla hemlisar och kommer inte stå där resten av livet. Ska fixa en mapp eller nått till beskrivningarna också. Efter saftolyckan blev det lite kladdigt.


Här är en nyklippt men orakad M också. Han är som söt trots allt...vännen..
Skulle ha jobbat idag 9 till 13 men hon var krasslig så jag var bara där en timme typ. Har trixat lite här hemma på balkongen och överväger att gå och köpa krokar så att jag kan hänga upp mina fina kökshanddukar någon gång. Är som sagt inne i rensa och strukturera upp lägenheten. Fick M att rensa i sin garderob igår till och med så nu är Erikshjälpen berikad med x antal Stepstonetröjor.
Nej nu får det allt bli en promenad och så krokar.

7 kommentarer:

 1. Hehe. Skönt att se att svart och rött överväger i fler garnsamlingar än min! :-) Stickkorg kanske man skulle haft.. *funderar* Eller kanske inte om jag tänker på 1-åringens små nyfikna händer...

  SvaraRadera
 2. TruckerElin: Efter besök av ettåringar så rekomenderar jag inte heller det;)

  Då jag skulle köpa lite gran till hemlisgrejset jag håller på med så köpte jag av någon anledning rött garn också. Jag har ju iiiinga röda garn som du ser...stånk vad man inte tänker ibland.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Detta är din hemlis. Jag är lite sen med mitt första paket till dig. Jag har varit bortrest i helgen (dina trakter förresten). Håll ut - det kommer.
  //Hemlisen

  SvaraRadera
 4. Hemlisen: Du vet vad dom säger, den som väntar på nått gott...;)

  SvaraRadera
 5. hittade en kasse med nya garner i soprummet... det slängs så mycket märkliga saker där...
  och det här skriver jag bara för att jag fastnade i garntanken...

  men m&p är som alltid skönt att få träffa när man flyttat långt bort...

  SvaraRadera
 6. Du är en sån duktig flicka pelin...
  sköt om dig...
  PUSS

  SvaraRadera
 7. Leopardia: He he...vi har inget sånt där grovsoprum här, kasst. En trasig vattenkokare kan man på sin höjd snubbla över.

  Emms: Nåja, ganska duktig. Inte duktig på viktiga saker:P Puss

  SvaraRadera