torsdag 5 juni 2008

Modem

Hu vad det har varit varmt idag. Jag har varit helt deckad i huvudet. Kunde inte sitta ute för det har inte hämtats några utemöbler här än och ett parasoll är ett måste. Sommare kom tydligen igår.

Stickade klart halsduken och har nålat upp den och haft blöt handduk på. Får hoppas att det inte krullar ihop sig igen nu.

Hade tänkt lägga upp bilder på halsduken och på kappan men efter en bild så orkar det tydligen inte ladda upp fler. Fuck you modem. Får bli sen.Jeansen kan ni få en glimt av däremot. Gillade färgen och rumpan men dom är lite för långa. Ska fixa så att någon syr upp dom. JC brukar väl göra det om man köper jeans där? Man kan kanske få det gjort där för en lite slant.

Gjorde en pastasallad ikväll som var riktigt god. Med en sås till med äpplen och curry. Syrrans recept så klart;)

Äppelträdet håller på att slå ut...mmm..

8 kommentarer:

 1. I know!!! Jag såg ut såhär när jag hitta den :-O 230 spänn också, då måste man ju bara!

  Snygga jeans, färgen var riktigt snygg! vet också att JC brukar sy upp jeans :-)

  SvaraRadera
 2. Emma: Ett riktigt fynd!!

  Ja men då ska jag nog kunna fixa jeansen. perfekt!

  SvaraRadera
 3. eller så behåller du längden på jeansen, som en ursäkt för att gå i klackar...

  SvaraRadera
 4. Leopardia: He he...man KAN göra så men det hade inneburit ännu mer problem, då måste jag ju köpa skor med klackar OCKSÅ. Men det ses kanske inte som ett problem?;)

  SvaraRadera
 5. haha, nä, precis - och??

  SvaraRadera
 6. Hej, tittade in här en snabbis för jag sett dina kommentarer i en annan blogg.. :) Jag köpte jeans på JC för ett tag sen och de sydde upp dem i ett naffs! Verkade inte som de tog extra för det heller. Men att gå dit med redan köpta jeans, då vet jag inte om de syr upp.. Ska läsa lite mer sen i din blogg. :) /H

  SvaraRadera
 7. Helena-Rutan: Välkommen till bloggen!:) Har sett dig på truckerelins blogg, får ta och kolla upp dig helt enkelt;)

  Jag hoppas dom vill sy upp mina ändå, betalar ju såklart om det skulle vara så. Huvudsaken att man inte behöver sy dom hemma, det blir ALDRIG snyggt..

  SvaraRadera
 8. Om jag ska sy upp byxor så brukar det aldrig bli av. ;)Brukar vika upp dem istället och det är ju inte alltid snyggt. :)

  SvaraRadera