lördag 7 juni 2008

IGES

Har blivit alldeles tjock i halsen och snuvig. Uff. Ids inte bli sjuk nu. Jag ska ju snart hem och kramas och gnosa ner mig i fluffet... Har börjat längta nu;) Mmm...mys...

Somnade om efter frukost imorse och det var sååå skönt. Lyckades fixa till IGES grejerna också. Det har gått oväntat lätt, nästan så att man blir misstänksam. Måste kolla med mina anteckningar från kursen då jag kommer hem innan jag vågar skicka iväg filerna. Har kollat att alla ytor pekar utåt och sen stitchat och det blev inga gula kanter. Sen exporterat som IGES och det funkade. Alldeles för lätt gick allt det här;)

Vi var till mormor och morfar en sväng i eftermiddags och hälsade på. Morfar är väldigt virrig nu...det är trist men det blir ju så. Han är ju ändå 80 år. Mamma gjorde palt sen ikväll och jag åt alldeles för många som vanligt. Men guuuud så gott det var. Salt = gott;)

For till Storforsen sen och gick runt lite. Det var mycket vatten och fint som alltid. Det luktar så gott överallt nu och det är så ljust och fint! Stannade hos E på vägen hem och vi har varit och gått en sväng som på den gamla goda(?) tiden. Älskade E.

Kommer inte att kunna träffa snäll-E däremot:/ Dumma tåg som spårar ur och har sig. Men det får bli en annan gång i stället. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på imorgon. Pappa är ledig från bygget här hemma så vi kanske kan hitta på nått allihop. Solen skiner ju:)

2 kommentarer:

  1. tack för hälsningen från norr, haha, jag fick en chock först, trodde det var snö, men det var ju en fors...

    SvaraRadera
  2. Leopardia: Ha ha, nej så illa är det inte riktigt..

    SvaraRadera