måndag 26 maj 2008

The weekend

Det har varit en bra helg. Harmonisk i hjärtat, riktigt kul på nått sätt. Skönt som omväxling. Till och med fredagen gick bra. Det ni.

Lördag var M bakis och tråkig på dan så jag for och hämtade min cykel uppe vid kårhuset och gjorde några ärenden på stan. Köpte garn till en ny mössa till Ellen bland annat. Kommer nog inte lyckas sticka den större men hon kan få en likadan i alla fall:) Var i Malmö och kollade på en bil sen på em som M bestämde sig för att köpa. Så nu har han 6 bilar, det är tydligen personligt rekord:P På kvällen var det Karins disputationsfest och det var riktigt kul. Träffade alla vi känner som vi bara träffar på sånna tillställningar;)

Söndag hämtade vi bilen i Malmö och så köpte jag nya sneakers. Blev samma som jag hade på gymnasiet, onödigt att variera sig;) Nå dom borde vara lite mer foträta och hållbara än dom jag haft. Gratulerade M's mamma på kvällen också så det var full rulle.
Idag har det spöregnat, blåst och varit 8 grader hela dan. USCH! Speciellt då man jobbar och ska cykla huvuddelen av tiden. Ingen höjdare. Har jobbar 36,5 timme den här månaden, det borde ge en lite slant i alla fall. Ska skicka in en ansökan om sommarjobb inom hemtjänsten i Kävlinge också. Det har varit kanon faktiskt.


Ekonomiboken var det ja...
************************************************
Var just och hämtade ett paket från finaste Pemma. Tänk att det var godis och en oläst bok som behövdes just idag då det regnar och är trist och rått. Hon vet hon;) Ska även tilläggas att fodralet på boken har hon gjort alldeles själv. Dukto! M tyckte det var fantastiskt att jag får så mycket paket jämt fast jag aldrig skickar några själv:P Det är ju för att jag ser till att känna rätt folk, dom snällaste! :D Det kommer faktiskt att skickas paket från mig också så småningom. Behold!!

5 kommentarer:

 1. anledningen till att jag tog körkort är den där stringhyllan, hehe.. den satt i brorsans stuga när han köpte den och jag ville haaa. men han var ju tvungen att ställa krav, suck, bröder... men håll utkik på lördagsloppisarna, såg en där, fast med vita stringar för 150spänn, nån gång..

  det är klart att du ska ha paket, tjejen, så många som möjligt!

  bra att du påminner mig, några sommarjobbsansökningar kanske man ska maila iväg..

  SvaraRadera
 2. Leopardia: Jag kan knappt tänka mig en bättre anledning att ta körkort! Någon borde erbjuda mig en stringhylla om jag gör klart exjobbet:P

  SvaraRadera
 3. Hade tänkt packa ner en trocadero också, men visst inte hur det skulle bli om den skakades... sen valde jag mellan zoo-godis på påse och i ask men vet av erfarenhet att du gillar dom i ask bättre... om boken inte är bra får du ju iaf nått gott att äta...
  å hälsa M att du faktiskt har skickat paket till mig...
  Puss

  SvaraRadera
 4. Emms: Du valde helt rätt gumms. Jag har länge velat läsa nått av Eco så det passade utmärkt. När har jag skickat paket till dig? Det var ju snällt av mig:P

  SvaraRadera
 5. Jag fick ju en jättefin tröja av dig i höstas... Jag har på mig den varje gång jag åker hem till Pappsen och Mamsen...
  *KRAM*

  SvaraRadera