torsdag 8 maj 2008

Framsteg

Jag känner ett visst mått av lycka. Vi har kommit fram till vilka skaft vi ska gå vidare med och göra prototyper av. Jag är lättad. Nu ska jag bara göra modeller av träskaften och se vad som behöver fixas till på dom. Modellen jag gjorde klart igår av plastskaftet bekräftade mina misstankar att det det är för kort och behöver göras lite grövre. Nu börjar allt arbete kan man säga.

Efter att ha tvättat allt löst i lägenheten igår så hängde jag upp sommargardinera också. Utan att först putsa fönstren, vaaad skulle mamma säga om det eg??;) Aja baja... Det känns ljust och luftigt i alla fall. Fast gardinerna i vardagsrummet vet jag inte om jag kommer överens med. Det ser konstigt ut på kanterna.

Som tur var var det hockey igår också så jag kunde sticka;) Det börjar arta sig. Jag skulle behöva skriva ut mönstret däremot. Har suttit och skrivit av det från datorn hittills, lite tidskrävande.

Ikväll ska jag jobba igen. Hur länge är det kvar till lön?:P

3 kommentarer:

 1. vad har jag missat? vadå, jobbar du? med vad, sen när? och så kan du svara på valfri fråga du själv väljer...

  har ni ingen skrivare? kanske finns en över hos mina päron, kan vi föra den till lund nån gång...

  SvaraRadera
 2. hehehe, ja så kan man ju också göra (läsa diagram via datorn) men det blir nog enklare med pappersversionen. :) Hoppas att det går bra iaf, så jag inte lurat in dig på nåt. När sonen somnat ska jag fortsätta på min med, när han är vaken så får jag hålla mig till virkning.. Av nån anledning är inte den nålen lika skojig för han som stickorna. :)

  SvaraRadera
 3. Leopardia: Jag är provanställd som personlig assistent fram till sista juni. Det är en deltid så det är några timmar i veckan.

  Noop ingen skrivare. Har aldrig behövt en förut då jag kunde skriva ut på skolan men nu börjar jag bli lite handikapad.

  TruckerElin: Ja jag föredrar papper;)

  SvaraRadera