onsdag 28 maj 2008

Bokföring


Gårdagens veteranbilsträff var helt ok. M's nya bil var av stort intresse för vänskapskretsen. Dom är 5 personer men en syns inte längst till vänster;) Tänk så fascinerande en motor kan vara:P

Ikväll ska jag på stickcafe inne i stan hade jag tänkt. Har aldrig varit där. Dvs jag fick reda på att det fanns i lördags;) Får vi se vad det är för tanter där. Hoppas att den otrevliga tanten i garnaffären inte är där. Det finns 3 olika tanter som jobbar där och ingen är särskilt service minded men en av dom är nästan otrevlig. Synd på en sån fin affär.

Nu har jag svamlat nog. Dags för ekonomiböckerna och bokföringsfyfan.

8 kommentarer:

 1. Hoppas du får trevligt på caféet... å säkert finns det trevliga damer där... min mormor brukar gå på sånna träffar och hon är snäll, vilket betyder att det borde vara minst en snäll en på varje träff... eller har jag fel?
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Emms: Du har såklart rätt, jag ska söka mig till en snäll tant och parkera mig där;)

  SvaraRadera
 3. Ah, nu blir jag avis jue.. Finns två stickcaféer i min närhet men jag har aldrig möjlighet att gå på nån av dom för det är på dagtid o jag har ingen möjlighet till barnvakt då.. :-S På det ena stället får jag iofs fixa eget när jag tycker att det passar, men då blir det ju samma gäng som man sitter hemma bara, lite av meningen ärju att komma ut o träffa annat folk för mig.
  Hoppas du hittar snälla tanter där iaf! :-)

  SvaraRadera
 4. TruckerElin: Ja då det fanns gott om trevligt folk:) Verkar som jag kom in mitt i lågsäsongen däremot. Nu är det ju sommar och alla träffar bli färre. Nå nästa gång det är ska jag gå i alla fall, sen verkar det bli mer sporadiskt i sommar.

  SvaraRadera
 5. tjabatjenahallå, nu har jag här i mitt surfande råkat snubbla över den här;
  http://www.apoteket.se/apoteket/jsp/polopoly.jsp?d=4701&ProductSKU=233916&prodinfotype=&showBuy=true&action=showProdInfo
  eftersom du frågade om solskydd för ansiktet... den lät ju bra iallafall... har dock inte testat den nej...

  SvaraRadera
 6. Leoparida: Tack! Klart ett alternativ! Nu har jag nått gränsen för hur röd jag vill vara i ansiktet någonsin mer. Jag blir så less.

  SvaraRadera
 7. Pelin>> är du uppe i mitt rekord på 5 ggr gillt på ekonomin? Jag är lite stolt över den statistiken ;-)

  Keep the good räntetabellerna flowing!

  SvaraRadera
 8. Gustav: Nej jag har bara skrivit den 2 ggr faktiskt. Metalliska däremot är jag upp i 5 eller 6 ggr på. Självförtroendehöjande;)

  Börjar med kalkylerna idag...huuuurv

  SvaraRadera