fredag 23 maj 2008

Filippa K

Igår var det jobb igen hela dagen och sen på kvällen var vi och grillade hos Pelle inne i stan. Men när vi kom hem så låg det ett paket under mitt täcke:)

Sötisen... Han överraskar ibland måste jag säga.

Mitt ansikte är helt varmt och rött fast jag knappt var i solen alls igår och hade smort in mig med spf 25 på näsa och kinder. Fuck. Kände mig helt frossig i natt också. Inte bra.

Idag blir det nog ekonomi plugg. Har gett upp redovisningsplanerna i juni. Det är faktiskt omöjligt.
Upptäckte att mina gympaskor knappt håller ihop längre. Precis vad jag behöver, ett dyrt skoköp. Kanske far på Nova idag och kollar vad som finns. Överväger att köpa likadana skor igen. Tredje året i rad:P Men jag gillar dom och dom är inte allt för dyra.

M ska ut med sitt gamla jobb ikväll och jag har bokat tvättid. Smart att fjättra mig vid hemmet en fredagkväll. Men å andra sidan, vad hade jag gjort för något upphetsande annars? Ge mig ett liv!

4 kommentarer:

 1. Present under täcket.., det är väl omtänksamhet det.. Fan man blir ju avis jue. :-)

  Men är det inte ganska skönt ändå att ta en tvättid en fredagskväll.., så slipper man känna att man Måste göra nåt.. Jag har oftast sista tvättpasset på lördagar jag, dels för att det alltid är ledigt men även för att slippa känna att jag vill göra nåt "skoj".., för det kan jag ju ändå inte.

  SvaraRadera
 2. TruckerElin: Det hör inte till vanligheterna om man säger så. Jag blir nästan lite misstänksam;)

  Mjo...det är sant. Ett perfekt tvättat lakan, tänk denna tillfredsställelse:P Jag måste sluta gnälla helt enkelt.

  SvaraRadera
 3. du kan ju se det som att du undviker plugg, och det är något man bör göra med största seriositet... har jag hört... så tvätta räknas liksom dit.

  SvaraRadera
 4. Leopardia: Sanning syster sanning. Ekonomiboken ligger faktiskt uppslagen som ett dåligt samvete;)

  SvaraRadera