onsdag 21 maj 2008

Men åååh

Jobbade hela dagen igår. Hade ganska mycket väntetid under dagen så jag hann läsa lite ekonomi och köpa ett par nya byxor. Blev ju så glad då jag hittade mina "sommarbyxor" från förra året trodde dom var helt urtvättade men det var dom inte. Sen tog jag på mig dom och dom är 2 storlekar för stora. Stånk. Nå hittade ett par svarta som går till knäna på Vero Moda för 160 spänn. Det passade plånboken.

Betalade CSN och facket idag så nu hoppas jag verkligen att dom där skatteåterbäringspengarna kommer snart. Lånade pengar av fadern för Luleåresan vilket känns sådär, men bättre än att låna av M som jag redan snyltbor hos.

Fick tillslut tag i Mora igår också men då har han semester. Men ååååååååååh. Han hade inte tid att prata och skulle ringa upp. Eller hur. Hur ska det gåå??? Har inget hört från jobbet heller och jag är för mesig för att ringa själv. Det känns inte alls lika hoppfullt som innan. Usch.

Idag har jag läst jobbannonser, badat och smorschlat mig och bävat inför dagen. Vare sig jag ska skriva rapport eller läsa ekonomi så känns båda lika outhärdligt tråkiga.

Började förövrigt göra en till mössa till Ellen igår kväll för hon hade tappat sin. Provade med ett annat garn ist för alpacka och det blir ju sååå mycket finare fast jag misstänker att den kommer bli ännu mindre. Vi får se. Måste kanske repa upp den icke ihopsydda kappan och använda det garnet till mössa ist. Det är ett så fint garn och kappan blev inte så fin trots allt;)

2 kommentarer:

 1. Tycker du ska ringa om jobbet... vissa att du är bäst du vet...
  Ska du nått till Vidsel när du kommer norrut eller är det bara Lul-stan som gäller?
  Ha en bra dag... och jag vet att rapporter är jävliga... men när dom väl är klara blir man JÄÄÄVLIGT nöjd...

  PUSS

  SvaraRadera
 2. Emms: Kommer var i Vidsel mest hela tiden. Åker dit den 3e och så är jag nog där tills det är hemfärd.

  SvaraRadera