lördag 3 maj 2008

Grönska

Nu har det gått en massa dagar. Igen.
Valborgs i Teckomatorp avlöpte fint och en lagom berusning infann sig. Fick träffa nya flickvänner också som var trevliga båda två. Första maj demonstrerades det inte utan det sovs mest och gnosades. M åkte till garaget ett tag på kvällen och jag pratade med syrran och Pemma och har ett lite bryt. Men ja, det känns i alla fall bättre nu. Eller hur man ska förklara det. Jag avvaktar...
Igår jobbade jag som personlig assistent för första gången och det gick bra tyckte jag. Jag är provanställd till den 30e juni så det är perfekt. Ska jobba på torsdagkväll igen också. Vi var hos Lasse och Petra på kvällen och grillade. Ett annat "busspar" var där och hälsade på. Jag kan informera om att samtalsämnena roade hälften av sällskapet. Det var inte den kvinnliga hälften. Men jag fick hålla i lilla Måns och ge honom mat:)

Idag har vi varit på veteranbilsmarknad i Höör. Åkte jättetidigt och det var dimma och jag fick köra, det är läskigt med dimma. Det var rätt ok fast det var 10 000 reservdelar till bilar i små lådor. Det fanns annat också, så det var nästan som en loppis. Hittade några fina burkar och Taffel picnic set men jag handlade inget. Jag köpte en korv och sen var pengarna slut:P Nu på em har John och Helena och lilla Tor varit här på besök. Tor stod för underhållningen:) En sån skön kille...

Men hur går det eg med exjobbet? I veckan har jag lagt ner 0 timmar på exjobb. Det har varit så mycket annat...och imorgon fyller jag år (hint hint;P) så då vägrar jag göra nått som jag inte vill.


Kan ju avsluta med att berätta att det har börjar grönska i mina krukor på balkongen :D Det är i Skåne man ska odla helt enkelt.
Nu ska det kokas potatis.

2 kommentarer:

  1. Teckomatorp? Bor du där eller? *nyf* Dit sålde vi en jenk förrförra året, en gammal amerikansk ambulans.. Dum som vi va..

    SvaraRadera
  2. TruckerElin: Nej vi bor i Lund:)

    SvaraRadera