tisdag 27 maj 2008

Arbetslös i all oändlighet

Pratade just med det företaget jag var på intervju hos. Jag har inte gått vidare i rekryteringsprocessen. Bra att dom säger det då. Uff. Jaha.

Ringde Mora också och hörde hur vi skulle gå vidare. Han tyckte att vi skulle göra 3D utskrifter av plastskaften och göra dom i andra i riktigt trä och så sätta fast knivblad på hela fyfan. Att det skulle ge mer i samtalet med folk att visa en bättre modell. Det har han nog rätt i. Ska fundera på det till på måndag. Blir det så så måste jag göra om modellerna till plastskaften så att dom går att konvertera till IGES eller STEP. Det där roliga som tar en eeeevighet att göra och som jag knappt minns hur man gör. Jag bävar. Nå till på måndag ska jag väl ha lyckats komma fram till nått. Sen får jag sitta i Vidsel och harva med Alias. Jag skulle eg ha lämnat igen hårdvarulåset i slutet av april. Eh...han får det om han hör av sig;)

Nu är det ekonomi som gäller för hela slanten. Har hittills läst om marknadsföring och arbetsorganisation vilket är rätt lugnt. Började däremot med bokföring igår och då minns jag IGEN varför jag hatar det här ämnet. Sen kommer ju det där med kalkyler. Det största mumbojumbot ever.Vi ska till Lödde ikväll på veteranbilsträff och visa upp "nya" bilen. Om någon undrar så är det en VW Variant från -66;) Tror till och med att jag kommer våga köra den.

4 kommentarer:

 1. Ekonomi är ett jävla helvete... men har du problem så kan du alltid ringa mamma... hon är ju utbildad sån... å av nån anledning anser hon att det är ROLIGT med ekonomi... har du hört nått så idiotiskt nån gång...
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Emms: Ja jävla dubbelbokföring...man borde få ha tre livlinor under tentan, då skulle jag ringa din mamma;)

  Hur gick det att springa idag????

  SvaraRadera
 3. Fan. Har han bara söta bilar! Vilken karl du hittat dig! Sen Är jag avis på dina Filippa K muggar, dom är ju så snygga.

  SvaraRadera
 4. Emma: Ja han satsar på dom söta;) Har två andra muggar sen tidigare med dom beiga löven på så det detta var ett fint tillskott!

  SvaraRadera