fredag 16 maj 2008

Möhö

Igår var vi utan bredband och telefon hela dagen. Jag höll på att bli tokig!! Är helt beroende;)


Nå jag fick klart modellerna av skaften i alla fall och så satt jag och försökte lägga på en logga i Ailas vilket gick pissdåligt. Pratade med Simon idag och han tyckte jag skulle göra det i photoshop ist. SÅ KLART! Vad jag är dum. Allt blev plötsligt mycket lättare.Idag har jag suttit hur många timmar som helst med dom där jävla knivbladen i Alias. Det tar aldrig sluuuuuut. Min rumpa är platt av allt sittande. M ska i alla fall göra en massa ärenden efter jobbet så jag har några timmar till kvar innan det blir helg. Hoppas på att kunna göra några renderingar idag i alla fall. Det tog sån tid med bladen. Det tar alltid längre tid än man tror.

Har mailat Luleå och Mora också. Skriver ju tenta den 2a juni så drömscenariot vore ju om jag kunde redovisa exjobbet i samband med det. Den veckan eller veckan efter. Frågade hur det funkade och hur länge man kunde redovisa innan sommaren.

Imorgon ska vi till Simrishamn och träffa några bussmännsikor. Är det inte allt för kallt å blir det premiär camping i bussen också. Jag ställer mig avvaktande till hur det kommer bli. Det finns en fru till någon med i bilden i alla fall så förhoppningsvis kan det bli så att dom råkar prata om annat än bussar och rost;) Vi ska förbi loppisen på södra esplanaden också, där har jag aldrig varit hittills.

Ha en fin helg allihop! Jag tycker om er!:)

6 kommentarer:

 1. ser bra ut! jag längtar redan till att göra x-jobb ;-)

  SvaraRadera
 2. Gustav: Akta din tunga!!! Nej men se till att göra det med någon och sitt inte själv, det är mitt tips. Ett annat tips är att inte använda Alias öht. Lyssna och lär...

  SvaraRadera
 3. Vad är det för knivar du håller på med egentligen? *nyf* Varför gör du dom och vad ska dom vara till?

  Och vad e det förr buss du pratar om? Får känslan att det är nåt spec med den, ingen vanlig buss liksom.. *?*

  Loppis kan va kul! Har faktiskt tatt mig i kragen nu o hyrt ett bord nästa helg på en, ska bli kul. Hoppas man får sålt allt krafs man har...., så man kan köpa nytt! :-)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. TruckerElin: Det är mitt examensarbete. Jag ska ta fram en serie med kockknivar för Mora of Sweden (dom som gör moraknivar). Det är främst skaftet då som jag håller på med. Har tagit fram ett förslag i plast och två i trä. Ska även ta fram ett förslag på förpackning till knivarna. Fortsättning följer;)

  Den omtalade bussen är en folkabuss från -66 med caminginredning som den omtalade M äger;) Det är därför han är i garaget jämt:P Han har två folkapickuper också och en bubbla så det finns att göra. Får ta bussbilder i helgen och lägga upp, det är supersöt:)

  Skräp finns det gott om. Tradera är ju annars smidigt!

  SvaraRadera
 5. Hur länge blir du kvar efter tentan? Beger mig norrut den 6:e på morgonen, hinner vi ses?
  Skaften ser bra ut
  PUSS Å KRÄM

  SvaraRadera
 6. Emms: Jag stannar till den 9e så då ska vi allt hinna ses!!!:)

  SvaraRadera