onsdag 14 maj 2008

Snickerboa

Hade ett prat igår kväll (alldeles för sent som vanligt) och tja...får nog fortsätta idag. Det är i alla fall situationen som den är nu som är problemet. Inte jag, eller hur man ska säga. Det är ju jag som är upphov till situationen men...åh det är krångligt. Nå.


Idag är det verkstad på balkongen igen. Skalade ju om skaften igår och började göra nya modeller men så skar jag bort en bit av pekfingret med kniven av svenskt kvalitetsstål så jag tappade gnistan lite. Idag gick det bättre i alla fall, alla fingrar hela:) Måste fixa sandpapper däremot.


Slänger med en bild på hatten också, jag gillar den:) Köpte den på Åhlens, har jag för mig, förra sommaren.


Sen har vi den pågående stickningen. Håller just nu på med det ofantligt trista mellanpartiet. Försökte ta en bild rakt uppifrån också så det syns att man inte ser mönstret från den vinkeln men det gick inte så bra så den fick inte vara med:) Jag tror inte att det kommer vara så jättehemligt det här mönstret. Det är ju hockey ikväll så då blir det väl någon decimeter till stickad;)

7 kommentarer:

 1. imponerande halsduk, kollade in den förut hos henne du fått mönstret av och ni får ju då till det! och såga och greja, du är händig :)
  hattar is the shit!
  och tänk på att inte sänka dig själv pga av dessa prat, det är ju du som är bäst!

  SvaraRadera
 2. Leopardia:Händig, jag vet inte det. Lyckades skära mig på andra handen idag:P Plåstrena börjar ta slut här.. men nu är det bara slipning och finputs kvar, det gör man inte illa sig på:)

  Jag har sluta sänka, satsar på att må bra ist.

  SvaraRadera
 3. Tycker du är både trixig och händig och underbar och alldeles för långt bort... Håller med leopardia om att du är bäst!!! kan du inte försöka planera in en tripp till Skövde sista veckan i augusti... för då är jag där... Jag (Johan) kan betala halva resan om det underlättar att vi kan ses... längtar så fruktansvärt efter dig juh... annars om du vill kan vi åka nån annanstans första veckan i september, London, Barcelona, Paris, Berlin... jag är med på ALLT!!! Inte för att jag har några pengar men vad gör man inte... ; )

  SvaraRadera
 4. Emms: Darling!! Jag skulle inget hellre än att åka ut i europa med dig!!! Hur kul vore inte det??? Jag vill veta vad som händer i mitt liv mer än 2 v framåt:( Förhoppningsvis har jag fått ett jobb innan dess(helst får jag ett jobb NU) så jag kan göra några som helst planer. Sista veckan i augusti så är jag däremot i luleå och ska klara tre omtentor på en vecka. Sucks!!

  SvaraRadera
 5. Tänk att prata kan vara så komplicerat egentligen.., o att man alltid lyckas få till det sent på kvällen.. Nä usch, är så glad att jag slipper det där nu ett tag för på det senaste förde aldrig mina prat (läs: monologer) med sig något bra..

  aj aj aj.. Va rädd om tassarna så du kan sticka på hockeykvällarna. ;-) Och halsduken blir bra ju, du har hunnit längre än mig nu.., mitt tålamod tog slut på mitten. *s* Men det tar sig nog igen..

  Fin hatt, säkert skönt på sommaren. Tror jag ska förstora upp mitt solhattsmönster o göra en till mig själv med. Får väl göra nåt Volvomärke på den eller nåt så det blir lite klass på eländet. :)

  SvaraRadera
 6. TruckerElin: Ja usch för prat, men ibland är det ju en befrielse och allt blir bättre efteråt. Problemet är att man inte vet om det blir så innan man öppnar munnen.

  Det är inte långt ifrån att ge upp här med, är less på att bara göra randigt! Men nu är det nog bara 2 dm kvar...*stånk*

  Volvolastbil är det som gäller då eller?;)

  SvaraRadera
 7. Jo så kan det ju vara, o då är det ju jättebra. För mig vart det mest så att det bara var ännu krångligare o jobbigare efter.. Men det beror ju mycket på vad motparten tillför eller inte tillför med..

  Jag har hamnat på besök hos föräldrarna nu och har halsduken med för att avverka nån bit på det där sa**ans mittenpartiet.

  Japp! Volvo trucks is the shit! *s*

  SvaraRadera