tisdag 30 september 2008

Visit to Vienna

Räknade ihop att jag jobbade lite mer än ett dygn på två dagar i helgen. Sjukt. Men men. Min chef skickade ut ett mail på utvecklingsavdelningen med bifogad rapport från securitas där man såg att jag varit på jobbet vid halv 12. Nått i stil med att jag var ett föredöme. Ha ha.

Igår hade vi konstruktionsgenomgång och det gick ganska bra. Lite fix kvar som jag och dom andra suttit med igår och idag, kommer förhoppningsvis bli klara med det imorrn så kan man börja med 2D ritningar. Något jag iofs inte ser fram emot men då slipper man hålla på och ändra skit i alla fall.

Igår då jag kom hem (skulle ta en tidig dag men nej, det gick ju inte) och var övertrött så städade, tvättade och lagade jag mat. Helt galet. Men fint blev det. Sen deckade jag tidigt i nybäddad säng. Ah. Det var en bra kväll faktiskt. Ikväll gick jag ner på kvantum och storhandlade inför kommande tider. Sen hade jag inga pengar till bussen så jag fick gå hem också. Det var inte riktigt tanken. Men det gick det med. Imorgon ska jag göra ett storkok. Eller nått för ett par dagar i alla fall:P

Har ju börjat använda mina vantar som jag började sticka för ett år sen ungefär. Ingen tumme på den ena och sen tycker jag att dom är lite stora. Överväger att göra ett par nya. Kanske i fler färger. Har ett mönster som jag fått av mamma. Jag minns då hon hade dom vantarna och mössan. Jag använde vantarna på högstadiet tills dom var trasor;) Annars ligger det ju två andra ofullbordade projekt här och väntar. Tror jag ska göra slag i saken och sticka klart bakstycket till koftan innan jag lägger mig ikväll. Ta mig fan.

4 kommentarer:

 1. Det är så mycket jävlaranamma i dig. ;)

  SvaraRadera
 2. helena rutan: vid sällsynta tillfällen;)

  SvaraRadera
 3. du är bäst vännen!
  När flyttar du hit? Behöver nån att leka med....

  SvaraRadera
 4. emms:Jag behöver också nån att leka med...

  SvaraRadera