onsdag 10 september 2008

Trådlös

Eftersom jag var duktig och tog mig ut på promenad igår kväll trots allt så har jag varit ännu stelare idag. Till mitt försvar får jag väl säga att jag blir inte så här invalid av att gå som vanligt bara av att tok-gå (mamma-gå) som jag gjort i veckan:P Nå..

Kom två stackars konsulter som ska vara på jobbet i en månad nu. Får se hur vi ska lyckas få till dokumenthanteringen på ett bra sätt...kaos väntar... Tydligen ska allt vara klart om en månad. Allt som skulle ha varit klart sista sep plus allt 2D-underlag. Yeah right. Men men.

Cyklade ner till M efter jobbet och hämtade lite saker som jag glömt att jag behöver och lånade grejer så jag kan surfa på Ma's nät trådlöst. Tur han var snäll och lånade mig det. Tråkig sak att lägga oengar på då man inga har. Har fipplat med det nu ikväll. Till slut så gick det:) Ma tyckte jag var sååååå teknisk. Humanister är lätta att impa på:P

I natt drömde jag att jag fick uppleva hela cirkusen med M one more time. Jag hade stannat kvar och så hände det igen. Usch. Har inga bra drömmar den här veckan.


Men nu ska jag sticka på koftan och lyssna på ljudbok. Hittade zoo-godis också. Mmm...

4 kommentarer:

 1. Zoo-godis is the shit...
  Tänker alltid på dig när jag äter sånna... *tycker om*

  Tur att du kan surfa som folk nu...

  Puss å kläm

  SvaraRadera
 2. Emms: Men att trycka i sig en hel påse kan leda till illamående *tips*;)

  Hångel och smek

  SvaraRadera
 3. Helena rutan: Man blir ju så djurisk av zoo:P

  SvaraRadera