lördag 20 september 2008

Gå alltid lätt packad?

Då är mitt liv nedpackat i flyttlådor. Hittade många fina saker som jag glömt att jag hade. Men såg också hur många basgrejer som saknas. Voj voj. Böcker måste vara det som har högst densitet i universum. Det känns så då man ska flytta i alla fall. Det har inte varit så uppslitande i alla fall. Vi skötte oss bra tycker jag.

Men kvällen har inte varit så bra. Sömnbrist i natt igen. Tog ett bad då jag kom hem från M och höll på att somna hela tiden. Fick lägga mig en kvart sen och blunda lite. Kunde ju inte lägga mig för natten vid 7 liksom. Nu får vi se vad som blir av den här natten. Jag är less på all skit. Att må skit. Att inget veta hur nått bli. Måste helt enkelt ta tag i livet också. Och det känns helt överväldigande just nu.

Kollade på Ping pong kingen ikväll. Rekommenderas! Fast den var som sorglig. Jag hade kanske behövt en glad film idag.

4 kommentarer:

 1. Det är väl fördelen med att flytta, att man hittar massa man glömt.. Nackdelen är att man kommer på hur mycket skit man har. hehe

  Jo nog hade du allt kunnat sova vid 7.., då kunde du sovit lite åt mig också... :)

  Vet hur det är det där med att inte veta hur nåt blir o man är ensam o allt är bara skit.., det enda jag kan säga är att det kommer bli fan så mycket bättre..

  SvaraRadera
 2. Skönt att allt är klart nu... lättare att ta tag i saker efter det...

  Hoppas du får en mysig dag idag iaf... ta en prommenad och drick en latte nånstans... du kan ringa mig när du sitter där så kan jag hälla upp en egen kopp så kan vi prata lite skit...

  Saknar dig vännen!

  PUSS

  SvaraRadera
 3. Truckerelin: Ja hur många fina brukar behöver man liksom:P
  Jag tog igen det och sov till 1 idag;) det har inte hänt på länge. Men var nog välbehövligt.
  Japp, bättre är det vi siktar på!

  Emms: Förhoppningsvis blir det det. Som ett kafferep per telefon?;) Saknar dig meeed...*kram*

  SvaraRadera
 4. Avundsvärt..., sova till 1 har jag inte gjort på flera år nu.. Det var nog det bästa med att jobba natt, att man fick och kunde sova hela dagen.. :)

  SvaraRadera