måndag 8 september 2008

Där finns en botten för den hårda draggens hugg

Om jag hade varit läskunnig så hade det visats bilder på ett färdigt bakstycke till koftan. Men eftersom jag hade minskat vart fjärde varv i ca 20 cm ist för bara en gång efter 4 varv så misstänker jag att det hade blivit lite snävt att få på sig;) Störigt. Men vad gör man? Repar upp. Gör om gör rätt. Fortsättning följer.

Gick en sväng igår och hittade en till väg ner till stan. Det är så grönt och lummigt och massor med träd här. Känns mycket mindre stad än borta på väster. Där är också fint, men på ett annat sätt.

Idag har det varit mer rusch på jobbet. Börjar komma igång igen. Sitter och gör 2D-ritningar och lägger in toleranser och sånt. Inget jag vet hur man gör men man lär sig;) Fick iväg mitt sista hemlispaket också efter jobbet. Det blev lite av ett antiklimax det här paketet. Hade stora planer för det men det hände nått annat som tog över. Men det blir nog bra..

Pratade med syrran igår. Tussen hade haft feber förra veckan och hade då dom försökte få henne att vila och lyssna på bok upprört skrikigt "JAG KAN JU INTE VILA NÄR JAG SKRIKER SÅ MYCKET!!". Huvudet på spiken där;) Gullunge. Ellen har blivit stora tjejen och solpar runt och pratar och härmar storasyster i allt. Måste åka upp till dom snart...kanske allhelgona helgen då m&p troligtvis ska dit.

Nä, ska ta och gå en promenad och få blodet att pumpa runt lite. Det kanske hjälper cad-ryggen.

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig kommentar från den lilla Tussen :) Jag längtar tills sonen blir så stor att det kommer roligheter från honom också..
  Läskunnig är inte jag heller när det kommer till stickmönster.., eller kanske är det lat det kallas? :) Iaf i mitt fall, sluddrar bara igenom det viktigaste o får repa mååånga gånger. :)
  Nu är det bedtime för den här Elin, ska försöka ta fatt i Kiri imorgon eller på onsdag.

  SvaraRadera
 2. Glömde ju.. Lockarna dina (himla fina på dig förresten) var dom gjorda med nån slags krustång??

  SvaraRadera
 3. TruckerElin: Nej ibland undrar man hur man tänker. Eller inte tänker;)

  Dom är gjorda med en sån här typ:
  http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=98536

  Nu gjorde ju Emma på mig men jag tror att man kan göra på sig själv också. Det är väldigt nära ett inköp kan jag säga;)
  Sov sött!

  SvaraRadera