torsdag 14 augusti 2008

Vikten av att prioritera

Det gick rätt så bra. Fast jag hade lite svårt att förstå vad den ena skåningen sa;) Mummel-skånska.


Råkade köpa mig ett par skor på rea också i Malmö. Jag gillar knappen och att det inte var någon klack på dom. Helt ok alltså. När jag får nästa lön kommer mina prioriteringar att vara:
Hyra
Byxor
Skor
Underkläder

Märk väl, inte: tänk på framtiden som hemlös och arbetslös och rotlös. Nej. Jag ska vara snygg. Så det så...Upptäckte i morse då jag skulle klä mig lite så där...seriöst...att dom enda byxor jag har som passar/inte hänger är mina nya jeans. Inte ens mina fina rutiga byxor funkar längre. Dom ser bara slaskiga ut...Uff. Sen har jag typ ett par skor som jag kan använda förutom sandalerna. Och nej gympaskor ser inte så uppklätt ut. Har dessutom kommit på tjusningen med matchande underkläder. Det känns bra att veta att man är snygg under. Mer sånt helt enkelt. Mer känna sig bra. Så därav ovanstående prioriteringsordning;)



Ist för att plugga har jag stickat i veckan. Det har inte funnits tillstymmelse till pluggenergi efter jobbet. Tröttheten har varit enorm. Inget i jämförelse med alla andra tex duktiga mammor, men nog för att decka mig;)

Sen har jag fått TVÅ utmärkelser idag, mitt i spöregnet! Det är ingen hejd. Både från TruckerElin och Monika, som jag inte visste läste här alls:) Tack ska ni ha!



Jag vill ge en utmärkelse, förutom till sötisarna som gav mig en, till Emma, Pelins Pemma, Leopardia och Bodil Malmsten:) Tack alla ni!
Nå ikväll ska jag faktiskt plugga. Starting right now!

6 kommentarer:

  1. Snygga skor! :) Vad var det för affär de fanns i då? Sällan man ser läckra skor utan hög klar, jag bara klarar inte hög klack!! :S Har nåt fel på ena foten så jag får skitont så fort jag sätter på mig höga klackskor. :(

    SvaraRadera
  2. Helena-rutan: Tack:) Ja jag har också svårt för höga klackar. Men det är mest av bekvämlighets skäl;) Jag köpte dom på Nilsons, det finns ju lite här och var i landet. Märket är Depeche

    SvaraRadera
  3. Snygga skor är viktigt... snygga byxor är viktigt... hänger dina byxor så äter du för lite... DU MÅSTE ÄTA!!!!
    Hoppas du får energi till att plugga snart... köp en bit choklad så går allt mkt lättare...
    PUSS

    SvaraRadera
  4. du rockar ju! ser att märket dessutom är depeche, kan man bli gladare än när man få gå i skor som heter samma som ett synthpopband med kanske en av världens sexigaste sångare... ojoj...

    jag har redan insett att min framtid är att bo under en bro - fast med väldigt många skor...

    och emms har rätt. äta bör man för att orka..

    och tack!

    SvaraRadera
  5. Emms: Dom var lite för stora redan då jag köpte dom. Bekvämlighets stora. Men nu är det för mycket. Och jag ääääter faktiskt. Var enda dag flera gånger om dagen!!:) Men mer choklad måste jag uppenbarligen ha...puss puss

    Leopardia: Ja det var lite tufft. Jag är verkligen inte inlyssnad på depeche men jag har personal jesus på ipoden och lyssnade på den senast idag passande nog:) Och som jag sa till Emma, jag äter. Lovar.

    SvaraRadera
  6. Nilsons har man ju hört talas om. :) Snygga var de som sagt.

    SvaraRadera