måndag 4 augusti 2008

Jobb blogg

Mitt i ensamheten och missären så är ni så söta allihop. Kram på er!

Det blir ingen update på det primära eländet idag. En annan dag kanske. Tänkte bara skriva att det spöregnade på mig i morse då jag gick till jobbet och att livet känns tyngst i världen idag och att mina byxor, skor och strumpor fortfarande är blöta. Fuck. Jag är tillbaka på noll. Jag är hemlös, pank och totalt utan fast punkt i tillvaron.

Nu ska det lunchas...

6 kommentarer:

 1. Usch.., precis där befann jag mig för ca ett år sen med.. Hemlös pank och ingen fast punkt, jag hade förvisso sonen men just då var det nog mest bara extra jobbigt att ha ett spädbarn även om jag älskade honom gränslöst.
  I ca 2 månader flöt vi omkring för att sen landa hos föräldrarna, vilket var en snäll men jobbig lösning för när jag var där "fick" jag inte gråta (ville ju inte göra dom ledsna liksom) men det enda jag orkade göra var ju egentligen att gråta.. :-/

  Men trösten finns, det BLIR bättre.., faktiskt. Jag trodde inte det men så vart det.., och jag kom ut ur skiten mycket starkare än jag gick in i det.

  Tänker på dig! *hämtar hårtorken o blåser på hennes byxor, skor och strumpor*

  SvaraRadera
 2. TruckerElin: Du är söt du*ler* Jag kommer nog landa hos syrran och hennes familj så småning om skulle jag tro och försöka komma på vart jag ska ta vägen. Men jag måste vara kvar här till sista oktober. hur nu det ska gå till...

  SvaraRadera
 3. hehe inte var dag man blir kallad söt. *tack* :)
  Får man nyfiket fråga vart din syrra med familj huserar? Kanske nära här så vi kan sticka ihop? Jaja, jag veet att jag kanske hoppas för mycket *s* Men det hade vart skoj iaf..

  Ja det är ju synd att jag inte hade min extra lägenhet där nere nu när jag sitter här med två, då hade du fått bott i den.., till sista augusti iaf. Hehe, kanske inte hade vart så mycket till erbjudande.. :)
  Du får danka här också om du vill, men det är aningens långt till jobbet då. Känner ingen snäll själ där nere heller tyvär, bara en lastbilschaffis o jag tror nog inte att du vill bo med just han faktiskt. hehe Du får kidnappa en husvagn? Det går faktiskt jättebra att bo i sån, jag har testat. :)

  Nåväl. Hoppas att du har solglimtar i dagarna nu oavsett, så det inte bara är tungt..

  SvaraRadera
 4. TruckerElin: Hon bor i Falun, vart bor du eg? Du är bra på att vara hemlig;)

  Ska upp till Luleå och till mina föräldrar sista veckn i aug så fram till dess kommer jag bo kvar i lägenheten. Kollar runt efter nått annat dom andra två månaderna. Det löser sig säkert..på nått sätt.

  SvaraRadera
 5. Du vet vad jag har sagt... ett telefonsamtal så kommer jag ner och ger dig många kramar...
  Och regn gör inte saken bättre, men vad tror du det brasilianska ludret hade gjort om det regnade på henne? Jag tror hon klätt av sig naaaaken och varit lika nöjd med det ;)
  Du vet att du är underbar och att det är han som förlorar...
  Du kan mina nummer och vet vart jag bor och i min säng ryms du ALLTID!
  PUSS

  SvaraRadera
 6. Emms: Ha ha. Ja men det kostar såklart eeeextra..;)

  SvaraRadera