söndag 31 augusti 2008

Så går en helg i våra liv

Vi kan ju börja med tentan. Om allt jag svarat på är rätt så har jag 50 p. G är 45 p. Det ser inte lysande ut faktiskt. Nå den 25e får jag veta. Imorgon ska jag INTE plugga i alla fall.

Efter tentan drack jag te hos H och beklagade mig lite och sen bar det av till E:) Fick träffa lilla Totte som var hur snäll och go och väluppfostrad som helst. Fast han är en hund;) Och så fick jag en snygg kjol av henne som jag redan älskar högt. Det är ingen hejd på snällheten. Vi käkade laxpasta, hon lockade mitt hår (Faktiskt! Bilder kan komma senare) och så drog vi iväg mot Porsön. Mötte upp med J inne i stan och Y ute på Porsön.

Jag höll en fantastisk bra nivå på fyllan och är sååå stolt över mig själv:) Och det var riktigt kul! Som back in the good old days. Vi hånade Ma. Alla fick gå in i den lilla passagen mellan Ch's och Mi's rum och uppleva den röda porriga lampan och postern med Leonard Cohen. Im your man viskar han där;) Sen var det utgång på Cleo för oss brudar, resten gick på STUK. Där var det väl som det brukar men inte lika hemsikt som sist jag var där. Blev lite rumpskak och lite snurrande runt runt. Träffade inga kända ansikten däremot.

Idag har det inte blivit mycket gjort sovit om vartannat men mått bra ändå. Blev bjuden på spenatsoppa och fläsk hos H innan det bar hem till Vidsel igen. Chubbi har ju blivit en skinny så han ser det väl som sin uppgift att göda mig... He he..

Köra bil och vråla till bra musik i lurarna är en bra grej. "There is no fucking you there is only me..."

Imorgon blir det palt och på tisdag bär det av till Lund igen. Det är mycket som ska hända nu. Måste ringa hon jag ska bo hos och höra hur läge jag kan bo där. Sen ska det flyttas... Skönt fast hemskt fast bra fast jobbigast i världen. Hur ska det här gå? Jag har förträngt all skit lite grann nu då jag varit här. Reality strikes back.

Nu är det sööööömn som gäller.

7 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra med allt. *tummar hålls*

  SvaraRadera
 2. Skönt med en skön fylla... tänk om jag varit där, hur roligt hade vi inte haft då? Jag saknade dig iaf... fattar du hur roligt vi kunnat ha med H om du också varit med... ;) står fortfarande som snyggemma i hans mobil *moahahaha*
  Kommer bli bra i lund...
  ring om det är nått...
  PUSS

  SvaraRadera
 3. jag sa att du borde ha fått chokladpudding oxå...
  bra att du har haft det bra!

  SvaraRadera
 4. HelenaRutan: Alla tummar är välkomna:)

  Emms: Ja herre gud. Så mycket kul kanske inte min kropp klarat av så där på en gång;) Jag trodde du stod som emma fysikbäst, men det var kanske innan fjällen hade fallit från hans ögon? Jo det blir nog bra... Vad har du för mobiloperatör? Överväger att byta till halebop så jag kan ringa hem gratis nu då jag är utan fast telefon... *puss*

  Leopardia: He he. Som grädden på moset liksom. Nå han är ju bra på skämma bort en om han är på det humöret.

  SvaraRadera
 5. Du ska få bilderna på msn nån dag!

  SvaraRadera
 6. pelin... jag har telia mobil till vänner... ringer gratis till andra telia mobiler... vilket är till dig (än så länge), morsfars, e&d, j och alla andra viktiga...

  SvaraRadera
 7. Emma: Ja tack gärna:) Ska lägga upp dig också i snygg batmantröja!

  Emms: I see...måste hur som göra nått åt min telefonsituation..

  SvaraRadera