tisdag 5 augusti 2008

I never loved a man (the way that I love you)

Aretha, hon vet hon. Och vilken klänning hon har... Jag gillar albumversionen bättre men denna får duga.

Var bara lugna, jag ska inte stanna hos honom. Men det är en bra låt.

En gång för länge sen och med en annan person var den här låten förknippad med ljuv ung nyförälskelse hur motsägelsefullt det än kan låta. Nu är den förknippad med något annat. Den är lika bra för det. Men nu vet jag ju hur det är.

Det börjar dra ihop sig på jobbet. Imorgon ska vi bestämma hur prototypen ska se ut och beställa delar så det börjar brännas. Ska trixa lite på fm och ändra några hål och dubbelkolla och sånt. Min rygg börjar kännas som efter halva NX-kursen. Dom har kassa stolar jue. Och jag sitter som en sköldpadda.

Pratade med min Pemma i söndags och hon påminde mig om det brasilianska ludret. Ha ha ha. Hur kunde jag glömma henne?? Det fick mig att skratta:)

"Visst är mina bröst hääärliga? Vill du känna på dom? Det kostar extra." Voj voj...

6 kommentarer:

 1. Hm...känns som historien om det brasilianska ludret är något du måste berätta mer om...för HELA världen..

  Btw så är musik den bästa medicinen. Jag kan starkt rekommender "Only" med NIN som soundtrack till ditt liv, eller "How can you live with yourself"med Kristoffer Åström & the the hidden truck. När jag tänker på det så är hela mitt musikbibliotek fyllt med sådan här musik...lika bra att jag skickar allt?

  You'll make it through!

  SvaraRadera
 2. Haha... ja, hur kunde du glömma henne... du måste ha undertryckt ditt vanliga jag sen du flyttade till skåneland... KOM TILLBAKA TILL NORR!!!
  Du ringde aldrig igår... hoppas allt är lugnt... drar ev. till Skövde nästa vecka... sugen på en weekend hos syster å D?
  Saknar dej juh...
  PUSS

  SvaraRadera
 3. Grustav: Jag fattar inte att ni inte träffat det brasilianska ludret. Hon skulle passa bra i erat gäng:) När åker du upp till Luleå igen?

  Only är balsam för själen, ALLTID. He he du är väl förberedd med andra ord..

  Emms: Jag höll mig sysselsatt. Hur kan det ta tid att tvätta eg? Det är ju en maskin som gör allt jobb.. Jag ska fundera på Skövde. Är missären total finns det risk att jag kommer. Annars borde jag plugga 24-7 fram till den 22a... Saknar dig med..*puss*

  SvaraRadera
 4. Jag åker en kort sväng nästa vecka och gör i ordning lägenheten, sen åker jag tillbaka till gnällbältet en stund till slutet av augusti...

  Jag har ett helt vokabulär för att beskriva den låten. Andra band som gör musiklavemang är .ex. PJ Harvey, mycket känsloladdat, Nina Ramsbys första rockband Salt, mycket kärleksfrustration där och om du är riktigt jävla deprimerad, så finns det nog bara en rejäl dos Joy Division, avlyssnas ylandes i fosterställning i valfritt hörn.

  SvaraRadera
 5. Elin och Selma7 augusti 2008 11:23

  Det brasilianska ludret... Skratt!! Hade du glömt henne??? Jag glömmer inte henne... våran reskompis i Turklandet!! skratt!
  Sköt om dig!
  KRAMAR FRÅN OSS

  SvaraRadera
 6. Gustav: Ah jag kommer ju vara uppe sista veckan i aug. Vi får se till att se en dålig film eller nått i det nya råtthålet på forskarvägen:)

  Elin och Selma: Ja jag förstår inte hur jag kunde glömma. Nu kryper hon fram igen i alla fall:) Vad duktig Selma är på att skriva redan, måste vara från mammas sida det kommer;)Kram på er!

  SvaraRadera