tisdag 19 augusti 2008

Förmiddagsplugg

Släpade mig upp för en halvtimme sen. Bra Elin. Det trodde jag nästan inte om mig själv. Ska äta mina linfrön och yoghurt nu sen blir det maskinelement. Ska vara på jobbet vid 2, det var nått möte. Så då kan jag åka hem vid 8 tycker jag... Det regnar och är grått ute. Usch.

I natt drömde jag att jag och mina E-vänner var utomlans och att Emmi var helt sur och arg på mig hela tiden. Jag förstor inte vad jag gjorde för fel. Det var en hemsk dröm.

Just nu räknar jag dagarna tills jag åker hem till Norrbotten. Jag vill komma bort från det här och från M. Sen då jag kommer tillbaka får jag flytta ut till Östra torn. Tack för det. När första chocken och upprördheten gått över vill man bara krypa ihop för sig själv och slicka sina sår och tänka klart. Inte behöva se honom var enda dag. Och samtidigt. Jag bävar för att åka härifrån. Jag vill inte att han ska prata med det där ludret. Det känns fortfarande som ett hån. Vilket är en befängd tanke. Men ändå. Jag är inte så rationell just nu.

10 kommentarer:

 1. Ska du flytta till Lule? Eller blir det Vidsel för dig?

  SvaraRadera
 2. Nej jag ska bara hem en vecka. Blir kvar i Lund till sista oktober sen får vi se vad som händer. Ska hänga hos syrran i falun ett tag tror jag...det kanske blir Umeå sen.

  SvaraRadera
 3. Ja, Norrland har ju en läkande effekt på folk. Ät en palt och känn krafterna komma tillbaka! Nej men jag tror det blir bra i slutändan, finns det en vilja så finns det en väg!

  Du är ju som bättre än vad du tror ;-).

  SvaraRadera
 4. man behöver inte vara rationell i din situation... och även om jag säkert förtjänat att bli kallad luder själv några gånger, så gillar vi inte luder.

  SvaraRadera
 5. Förstår precis den där känslan.. Under den tid jag var tvungen o bo hos mitt ex innan jag kunde fly hem, vilket bara var några dagar, så var jag tvungen att utstå deras telefonsamtal brevid mig i soffan, deras chattande på MIN dator.. Jävla idiotmänniska att behandla nån annan så, tycker jag.. Men det är fan nästan vetenskapligt fastslaget att den "männskan" är psykopatisk idiot!
  Ahh, förlåt för det här men jag får bara såna arga känslor när jag tänker på han.. :-/

  Östra torn låter mysigt, iaf på namnet. :)

  SvaraRadera
 6. Håll ut gumman... det är snart över... å då ska du ju flytta till skrutt å tuss ;)
  Du vet att dom endra luder som är nått att ha är dom brasilianska med häääärliga bröst...
  Saknar dej vännen! Kom ihåg att kolla på umeå när du söker jobb...
  PUSS

  SvaraRadera
 7. Gustav: Ja palt är nog medicinen mot allt. Jag ska få rökt abborre från stugan också:) Terapi genom mat. Den tjocka vägen till lycka.

  Leopardia: Ja jag har nog också kallats luder några gånger. Men nu gäller det ju mig;) Då gillar vi inte luder...bara brasilianska. Inte norska med fula hängpattar.

  TruckerElin: Han låter som ett äkta praktarschel. Jag är glad att du tog dig därifrån! Du och lillen ska ha det bästa. Så det så. Riktigt så illa har jag det ju inte här. Men det finns likheter;)
  Östra torn är bara en stadsdel, men det var mysigt och väldigt lummigt där jag ska bo! Inga torn tyvärr;)

  Emms:Det är dom enda bra ludrena. Bara man aktar sig vad man gör, det kan kosta eeextra. Jag kollar Umeå först av alla;) *kraam*

  SvaraRadera
 8. Jag fick så satans ont i fötterna av dom svarta pjucksen, haha. Som av alla andra högklackade, den här gången lyckades jag bära dom hela vägen hem iaf :D gud vad kul vi ska ha den 30!

  SvaraRadera
 9. Emma: Jeu, det ska bli kanon!

  SvaraRadera
 10. Mm.. Jag har tyckt mig "se" likheter redan från början jag va här... :-/ Du kanske ska va glad du med.. Och praktarschel är inte ens förnamnet.., fattar inte allt vad jag stog ut med.. Fan så dum man kan va ibland.. Hmm..

  Mysigt och lummigt låter trevligt, synd på tornen dock. =)

  SvaraRadera