lördag 9 augusti 2008

Kiri

Idag hämtade jag tillslut ut ett mystiskt paket som låg och väntade på mig på Kvantum.Sötaste TruckerElin hade skickat garn, sjalmönster och stickor, rubbet, till mig så vi kan sticka samma Kiri-sjal samtidigt!! Det var godis med också men det hann inte vara med på bild utan ligger i min mage nu:P Jag blev jätteglad och det kommer bli så kul att prova på en sjal! Tack ditt snällo!:)


Hittade den här klänningen i garderoben också. Har inte använt/kunnat ha den sen jag köpte den för två sommrar sen. Dom två gånger jag använde den hade jag sönder två par skor på färjans trädäck och blev nekad inträde på Bishops arms för att jag var för full. Voj voj. Nå nu kunde jag ha den igen tydligen. Jag ser lite arg ut på bilden men jag tycker om den. Klänning fast inte så där gulligt.

Började läsa lite maskinelement idag. Måste köra hårdare imorgon om det ska bli nått inlärt här känner jag. Guuuud vad det inte är intressant. Nå. Jag måste klara den helt enkelt. Att skriva den nästa år igen är inte att alternativ.

7 kommentarer:

 1. Vad hon är snäll med dig ;)
  Tycker du är fin i klänningen och M kan ta sina åsikter å stoppa upp dom där solen inte skiner...
  Du är bäst gumms!
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Håller med emms om det där att stoppa upp dom..., klänningen var fin, punkt slut.. Önskar jag kunde ha klänning med. *framtidsdrömmer* Himla fin grön med.., börjar snöa in på grönt jag nu efter min totalt svart-röda period. :)

  Va roligt att du blev glad! Det var den stora meningen med allt.. Hoppas att garnet föll i smaken likt godiset ;) o att det blir tid för stickande för dig så småningom.., om inte förr så när skolan är Färdig! För såklart att du kommer klara det, håller tummen för dig. Förresten, när var det? Vore ju tokigt om jag höll den där tummen hela året, behöver den ju emellanåt.. hehe

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig sagt att min mormor klädde sig illa heller.

  Det är sådana härögonblick jag funderar på varför jag egetnligen åker och handlar och lagar mat..

  SvaraRadera
 4. Emms: Jag borde inte blivit ledsen av att han sa så. Men det blev jag..*puss*

  TruckerElin: Grönt är skönt som det heter:) Gillar grönt..
  Tentar den 23e och 30 aug. Så efter det kan du släppa tummen. Kanske läge att börja på sjalen efter det?;)

  SvaraRadera
 5. Har läst nån bok nån gång där det stog om färger, o att dom symboliserade olika saker.., som tex kärlek o lugn o pigg o så där.., och om man drogs till tex grönt så betydde det att man saknade o behövde det som grönt står för. Minns att jag tyckte det passade på mig Då iaf.., undras vad grönt betydde.. *fnular*

  Ja med det låter ju toppen det, en septembersjal! Då är jag (ska iaf vara) färdig med OS-stickningen också.. Siktar på det dårå ;)

  SvaraRadera
 6. Hey!
  Jag har två kjolar jag funderar om du kanske vill ha, en knälång supefin pepitarutig med fickor på sidorna (stl 38), och en svart från hm och lite halvblankt material (stl 36). En svart stickad? klänning finns också, lite ballongärm på den (stl 36).

  Kan skicka ner om du vill och om du int vill/kan ha så slänger du bara iväg dom! Eller om du vill prova om du skulle upp hit i aug?

  SvaraRadera
 7. TruckerElin: September it is!:)

  Emma: Men du det lät ju spännande! Jag kan ju lika gärna prova dom då jag kommer upp så slipper du skicka ner. Kan ju ha 38 ibland så man kan ju alltid hoppas;) Kommer upp den 22a och stannar i luleå till den 24, åker till vidsel en vecka och sen kommer jag tillbaka till Luleå den 29e. Vi får höras helt enkelt:)

  SvaraRadera