fredag 24 oktober 2008

Tjuvbloggar

Tiden seeegar sig fram. Om en och en halv timme sitter jag på tåget till Stockholm för en helg med strosand, nationalmuseum och boktittande. Det ska bli skönt. Semester:) Lön idag dessutom. Kung för en dag:P

Hade tänkt sticka sista tummen på vantarna innan jag åkte men då jag tittade på dom så inser jag att jag inte alls gillar dom. Den ena är större än den andra dessutom. Började på ett par nya i förrgår men då jag sydde ihop den första igår blev den sned och den är nog lite för liten också. Uff. Stickade av den blå garnet jag fick av min hemlis och det blev jättefint. Så sabbar man med att försöka sy ihop. Måste verkligen lära mig det där. Sömmen blev bra men så måste jag ha dragit fel på vägen . Så det får blir tummlös vante i helgen.

Tumtidum..

Trevlig helg på er!!

6 kommentarer:

 1. Åh synd att det inte är nästa helg du åker till sthlm, då kunde du gått med oss på Syfestivalen. :)

  Vad tycker du om Kiristickningen då förresten?

  SvaraRadera
 2. jag är sånt segt litet - något dåligt ord - som inte tar mig in till stan nu! försöker räkna ut hur många timmar jag har på mig, utifall jag skulle få ett ryck... jag vill ju höra allt om din helg! ja, jag har inget eget liv ju, så...

  SvaraRadera
 3. Trukerelin: Ja det var ju oflyt..Då ska jag till syrran i Falun;)

  Kiristickningen har stannat av lite, blev spm en massa andra projekt i vägen. Som det lätt blir:P Återkommer om det...

  Leopardia: Äh det är lugnt:) Du kan få en plågsamt detaljerad redogörelse på msn om du vill:P Det var en svag shoppingdag igår däremot. Köpte en kjol på hm. Lönt liksom.

  SvaraRadera
 4. Hehe då är det lika som för mig då.., min Kiri står i sin glasburk i bokhyllan och väntar på inpirerande tider. :-)

  SvaraRadera
 5. Truckerelin: Ja den måste ju ligga och gotta till sig;) I en glasburk? Är det för att hålla sonen borta från den?;)

  SvaraRadera
 6. Mm.., från början var det iaf halva tanken. :) Men nu tycker jag det ser riktigt trevligt ut så jag funderar på att köpa några till burkar.

  SvaraRadera