fredag 31 oktober 2008

Dalarna

Vilken dag det här blev då.

Var och käkade på stortorget igår efter jobbet med J och på kvällen var det två bubbliga magar som kollade på film. Putter putter. I morse var det frid och fröjd däremot. Sen vid 10 tiden dog min mage helt. Halv 12 fick jag stappla mig hemåt efter att ha tillbringat en halvtimme på toaletten, kräkas bakom ett elskåp på vägen och sen decka bort ett par timmar hemma innan det var dags att åka tåg. Voj voj. Tur det inte var något smittsamt, då hade jag nog inte fått komma hit:P Det var i alla fall dumt att bli sjuk. Skulle ha gjort klart en grej idag så vi hade kunnat skicka iväg till dom som ska bygga vår maskin. Det får bli på måndag helt enkelt.

Resan gick bra fram till Ludvika då strömmen "tog slut" så vi fick åka buss ist sista biten. Men det gick smidigt ändå... Det har snöat hela vägen och här snöar det nu. Vintrigt men blött. Gullungarna hade lagt sig så klart då jag kom men imorgon får jag träffa dom. Så tidigt jag vill misstänker jag;)

Repade upp lite på vanten jag stickat och gjorde den längre och så hann jag sticka en halv till. Surt att jag inte tog med några strumpstickor så jag kunde göra tummen och få dom klara. Dom blir snygga i alla fall. Om jag lyckas sy ihop dom vill säga:P

Det var ett sånt gulligt förälskat par på tåget. Då jag såg dom inser jag hur fantastiskt långt bort jag är ifrån att få fram en sån entusiasm igen. Måste helt klart lägga om mina förväntningar innan jag orkar det någonsin mer. Eller så är jag cynisk for life. Vi får väl se.

Nu ska jag i alla fall sooova...

4 kommentarer:

  1. Helena rutan: Ingen aning men något är uppenbarligen fel...usch.

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte eftersom ni var ute och käkade och sen var det två bubbliga magar?

    SvaraRadera
  3. Helena rutan: Mjo, det var nått med maten. Verkar inte vara något smittsamt i alla fall.

    SvaraRadera