måndag 27 oktober 2008

Stövelsug

Helgen då.

Det tog en eeevighet att åka tåg. Men jag satt bredvid en stick-tant och hade det ganska trevligt:) Sen mötte H upp på stationen och vi åkte ut i förorten och hade fredag. Det som var kvar av den.

Lördag var det nationalmuseum. Åh vad jag tycker om att bara vaaaara där. Strosa runt och i ett fint hus och titta på underbar tavlor. Vågade inte titta i alla fina böcker i shoppen men några vykort blev det och lite smått och gott. Blev fika i gamla stan och en sväng inne i stan också. Sen fick jag lyxig middag och vin och godis och så kollades det på Eddie Izzard. En sån dag:)

Söndag gick jag på stan (eller ja drottninggatan:P) och tittade på vad som kändes som 100 par stövlar utan att få några wow känslor. Vill man inte ha hor-klack eller ingen klack alls finns det inte så mycket att välja på. Såg några Vagabond som verkade lovande i alla fall. Ska åka ner på Nova innan jag far till Falun och kolla om det finns här med. Köpte en kjol att ha till mina icke existerandet stövlar däremot. Det är viktigt att börja i rätt ände:P

Hemresan var typ lika oändligt lång men jag stickade en muffins som jag tror kommer bli bättre än bröstet. Hipps vips så plockade J upp mig på stationen sen så kvällen blev oväntat trevlig:)

Idag då. Jobba jobba jobba. Gick rätt bra. Pratade med min chef så nu blir jag kvar här fram till nyår. Ev blir det jan och feb också. Det beror på jobb. Har kanske en cykel på G också. En på jobbet hade nån som jag ska kolla på. Det rullar på alltså.

5 kommentarer:

 1. skönt att höra att allt rullar åt rätt håll vännen!

  SvaraRadera
 2. Emms: Ja det är ju skönt som omväxling;)

  Jero: Höhöhö

  SvaraRadera
 3. Låter som en trevlig resa. :)

  SvaraRadera
 4. Helena-rutan: Ja det var riktigt trevligt:)

  SvaraRadera