fredag 25 juli 2008

Värme

Jag ska på jobbintervju på Volvo i Malmö om nån vecka:) Hipps vips. Hade räknat bort det jobbet för det var så länge sen jag sökte det. Minns knappt vad det var, får allt läsa in mig:P Vi får väl se. Det känns i alla fall bra att ha ett jobb då jag går på en intervju.

Idag har jag mest lyssnat på konstruktören som ska gå på semester. Har inte fått så mycket modellerande. Lyckades ta bort en balk så jag fick börja från början och göra om hälften av vad jag redan gjort. Det känns ju igen. På måndag blir det hard core caddanade. Ingen som kommer och stör. Eller hjälper;)

Har hyrt några filmer ikväll. Sweeney Todd, Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford eller No Country for Old Men. Får se vad det blir. Transamerica går ju på tv också...blö blö.

Inte mer spännande än så. Ikväll ska hemlisgrejset bli klar. Merparten i alla fall.

Uff.

8 kommentarer:

 1. No country for old man är en farlig film... Sweeney Todd är asrolig och den sista vet jag inte... ; )

  Hoppas du får en mysig kväll... Jag är hemma i byn, fick låna en bil över helgen så vi drog hem och överraskade... Du skulle ha sett minen på alla...

  Puss

  SvaraRadera
 2. Emms: Det kan jag tänka mig:) En praktöveraskining. Hälsa hem! *puss*

  SvaraRadera
 3. Sweeney Todd är bra! Fast det finns väl två, en som är i musikalform typ?

  SvaraRadera
 4. Emma: Jag vet bara att Johnny depp är med i den här;) Men dom sjunger nog, ja..

  SvaraRadera
 5. Du verkar va inne i ett riktigt jobb-stim nu. :) Härligt!

  SvaraRadera
 6. TruckerElin: Ja det är nice:)

  SvaraRadera
 7. tjingeling. jag är röööööd... rödare än jag trodde, det är hela benen och ena axeln än så länge, hehe... jajo, jag hade solskyddskräm, men ja, jag kanske glömde skinkorna liksom...
  men vi lär åka till havet och badet nån annan dag. åkte förbi sibarp, det var ingen vidare strand, så vi satsar nog på nåt som hette nåt på ljung och var innan falsterbo... hursom får du gärna följa med då oxå... men du verkar ju jobba en del, men vi är här nästa helg oxå... jaja, voj voj, jag hör av mig iallafall :)

  SvaraRadera
 8. Leopardia: Ja jag jobbar ju på dagarna under veckorna. Men det är luungnt. En hel dags sol skulle döda mig, det var mest vattnet jag var sugen på;)

  SvaraRadera