söndag 20 juli 2008

Bussfest 08

Är eg för trött för att idas skriva. Men imorgon vill jag ju skriva om nya jobbet så för att slippa fler romaner så blir det en kortis idag.

Fredag bussade vi iväg och träffade folk efter vägen så till slut var vi 5 bussar som rullade in i Motala. Dom hade fixat så vi var på Folkets Park och det var rätt fint. mycket folk, över 100 bussar var där. Det var en rolig kväll också. Blev bara ett litet bryt på natten men vad gör man. Lyckades hålla mig full och nästan normal för första gången på länge.

Lördag var ingen bra dag. Började bli sjuk och var rätt opepp och allmänt anti. Än en gång kom jag på att just det, bussfest är inget man gör tillsammans. Hade jag inte varit där hade det varken gjort till eller från för M. Det hade antagligen endast varit bättre för honom. Förutom att ingen hade diskat. Andra klarar av att åka dit tillsammans. Min sambo är inte en av dom. Jag kanske är lite hård nu.

Idag har det reeeegnat heeela dagen. Har inte hänt så mycket. Åkte genom Motala i karavan, käkade och sen körde vi ner till Mjölby och väntade på mitt tåg.

Återkommer imorgon med lite bilder och rapport om jobbet. Nu ska jag sova.

3 kommentarer:

 1. Elin Lund... du vet vad jag vill säga...
  PUSS

  SvaraRadera
 2. Låter ju trevligt o mysigt o roligt med bussfest.. Men varför klarar han inte att åka tillsamman..? Jag skulle tycka att just DET är det som va roligast.. Men, men alla är ju inte lika. :)

  Hoppas jobbet går bra!

  SvaraRadera
 3. Emms: Du behöver inte vara orolig gumman...*puss*

  TruckerElin: Ja det tycker jag också att det borde. Nå jag är för dålig på att ta för mig också..

  SvaraRadera