måndag 14 juli 2008

Luder

Nu kommer jag berätta alldeles för mycket. Men det skiter jag i.

Jag fick ett ilskesammanbrott då vi kom hem från grillningen i förrgår och ludret skrev till M på msn då jag satt bredvid. Jävla liv. M anser sig inte ha gjort något fel den här gången. Att hon bara hade skrivit för att han har autoinlogg på msn då han startar datorn.

Jag blir arg bara av att tänk på att hon existerar. Jag blir vansinnigt arg av att han sitter och pratar med henne kl 12 på natten då jag sitter mitt emot honom. Jag tycker att han är helt jävla dum i huvudet. Jag tycker att han borde ta det här på allvar. Jag ser ingen anledning för honom att fortsätta hålla kontakten med henne. Det handlar inte om att jag har problem med att han har kontakt med sina ex. Det handlar om att jag har problem med att han har kontakt med ex han säger sig vilja knulla samtidigt som han påstår sig sakna mig. Det är det jag har stora problem med. Gick och la mig i argen men grinade inte. Och kröp inte. Det var ju i alla fall bra.

Sen var gårdagen av någon anledning en riktig toppendag. Det behövdes kanske en urladdning. Det var i alla fall en bra dag. Vi åkte på några loppisar och jag hittade en cykelkorg. Vi åkte förbi nya garaget och pratade skit med F. Jag hjälpte M att rensa och plocka i gamla garaget. På kvällen grillades det igen fast hos Erik och Maja. Det var en mycket kul kväll och deras nya växthus är helt perfekt för sena sommarkvällar. Vi sov över där och jag var lite bakisseg idag.


Siri "körde" buss:) Gullunge..

Väntar och väntar på samtal idag. Både om jobbet och från Mora. M är och köper bildelar nånstans och jag ska jobba ett par timmar ikväll.

Det är dags för en dusch...

12 kommentarer:

 1. men ååååh, gaaaah! frustration, med stora bokstäver!! fan vad man vill banka vett i män, som inte fattar vad de gjort för fel och att rätt attityd behövs. att dra en gräns och tydligt visa att man inte är tillgänglig, att det gått för långt.
  och loppisar is the shit! som knark... eller knark är inte the shit, men loppisar är ett sorts knark...

  SvaraRadera
 2. Leopardia: Precis! Visa lite vilja pucko...

  Det var inte så roliga loppisar tyvärr..

  SvaraRadera
 3. BRA Elin, stå på dig!

  SvaraRadera
 4. Emma: Jo, jag är stolt att jag inte började grina utan bara var arg. Fast jag skakade okontrollerat. Som vanligt.

  SvaraRadera
 5. Elin Lund... Nu säger jag ALLT till dig dom du hade sagt till mig om situationen hade varit omvänd... ok?
  Så nu vet du vad det är som gäller, för nog vet du allt som jag har tänkt säga till dig... älskar ju dig gumman!
  Hoppas det gick bra att jobba å att dom ringer dig idag från det braiga jobbet...
  PUSS

  SvaraRadera
 6. Emms: I hear you sister... Men vad göra man? Det är inte lätt då det är jävligt svårt.

  Sitter med telefonen i svararläge här så det är bäst för som att dom ringer;)

  *puss*

  SvaraRadera
 7. Du talar som en sann vän till mig... det är fan inte lätt när det är svårt, men vad gör man? Man biter ihop och går vidare, löser problem på det bästa sätt man kan komma på... Det finns alltid lösningar, fast dom ibland inte går att se... Men du vet vart jag bor å du kan alla mina (två) nummer å jag svarar na som alltid...
  Saknar dej vännen!
  PUSS

  SvaraRadera
 8. Fy så drygt det är med sånt där.. Sonens pappa va lika dan plus att han va jävligt envis o tyckte att han hade all rätt i världen att prata med tjejen som förstörde våran frid.. Ju mer jobbigt det var för mig ju mer gjorde han det.., för att jag skulle inte styra honom o bla bla bla..
  Jaja, Det är iaf en svunnen tid nu mera och jag kan ju inte säga annat än att det är jävligt skönt att slippa ha Henne drällandes i min vardag iaf.., o slippa grina var o varannan dag av ilska o frustration...

  Nå ja, hoppas att karln tar förnuftet till fånga och även att du får höra nåt om jobbet snart!

  SvaraRadera
 9. TruckerElin: Han är inte ond bara lika trög som alla andra jävla karlar. Nå det kommer ordna sig tror jag. Men det tar som tid...

  SvaraRadera
 10. Nä han verkar inte ond, kanske mer obetänksam..?
  Grattis till nya jobbet förresten! Jättekul för dig, hoppas det kommer funka bra. Finns det chans till fortsättning? För visst var det några månader detta nu va? *kan ha fel*

  SvaraRadera
 11. TruckerElin: Jo det är till mitten av oktober och kanske lite längre. Kommer inte bli nått fast däremot, men jag är glad ändå:)

  SvaraRadera
 12. Ja det är klart! Det är ju jättekul att få jobb i det man lärt sig och vill, och så är det bra med erfarenheten liksom.

  SvaraRadera