torsdag 3 juli 2008

Hemlispaket!

Idag kom mitt första hemlispaket!:) Fick vaniljte, en polkagris två nystan i otroligt fina färger och så matchande knappar till varje nystan! Dessutom följde det med ett mönster på en barnmössa. Man kan lugnt säga att det kommer bli mössor eller något annat till små tjejerna av det här garnen:) Tusen tack min hemlis! Sen utgår jag ifrån att polkagrisen är en ledtråd. Gränna kanske man kan gissa?;)

Vaknade med dalande livslust, eller vad man ska kalla det, imorse. Men efter att syrran ringt och jag fick höra Ellen jollra lite och säga Oj då! så blev det lite bättre. Sen somnade jag om och låg och blinkade alldeles för länge. Tur det kom paket:) Tog mig ut och handlade lite inför imorgon och hämtade paket. Satte mig ute i skuggan av ett träd och pysslade lite sen. Det har varit strålande sol och varmt idag fast det har så klart blåst friskt. Tur det. Annars hade det nog varit plågsamt. Blö blö blö.

Ikväll spelar Leonard Cohen på Sofiero slott i Helsingborg och jag är inte där. Katastrof! M ville inte gå och jag känner ju ingen annan. Jag hyllar käre LC med en textrad ist.


"...I dreamed about you, baby.
It was just the other night.
Most of you was naked
Ah but some of you was light.
The sands of time were falling
from your fingers and your thumb,
and you were waiting
for the miracle, for the miracle to come.
Ah baby, let's get married,
we've been alone too long.
Let's be alone together.
Let's see if we're that strong.
Yeah let's do something crazy,
something absolutely wrong
while we're waiting
for the miracle, for the miracle to come."
Waiting for the miracle
Leonard Cohen

8 kommentarer:

 1. Hi hi hi, Gränna är nära men nära skjuter ingen hemlis. Paketet innehåller fler ledtrådar men det har du några omgångar av hemlispaket till för att lista ut.
  Kul att du gillade denna omgången. Roligt att fler kommer. Jag ser fram mot mitt paket...om det kommer nåt vill säga...lite orolig att jag blivit bortglömd av min hemlis.
  //Hemliga vännen

  SvaraRadera
 2. Hej där, hittade dig när jag sökte på Cohen i bloggar. Jag borde också varit där ikväll... Ack. :(

  Let's be alone together.
  Let's see if we're that strong.


  Vilka rader det är!!

  SvaraRadera
 3. Hemlisen: Det där med ledtrådarna är trixigt:) Men tack igen som sagt var!!

  niffin: Ja det är skandal att inte vara där! Cohen är kung...vad gjorde man utan honom vid hjärtesmärta?

  SvaraRadera
 4. Ah, såg ju himla mumsigt ut med Passionsfrukts-polkagris! Längtar varje sommar till barndommen (kände mig med ens ap-gammal) och sommar-polkagrisarna som då kom med fruktiga smaker..

  Den där meningen "M ville inte gå och jag känner ju ingen annan." skulle lika väl kunnat vart skriven av mig för nåt år sedan då jag bodde med sonens pappa långt nere i söder, han hette tom M :) Jag kände bara honom o han ville aldrig med på nåt. Pissjobbigt tyckte jag det var faktiskt.. Gissa jag längtade hem till Norr o till vänner då, kände mig väldigt ensam. Hoppas att Du inte känner så iaf!

  Kul att du fått ditt hemlis-paket nu! Jag börjar längta efter nästa redan jag. hehe. Kanske lite tidigt. Men det är en rolig grej att göra detta med hemlis iaf.

  /Roman-Elin

  SvaraRadera
 5. Vilket fint paket du fick ;)
  Hoppas du får det bra nu när parenteserna kommer... hälsa dom från SnällEmma...
  PUSS

  SvaraRadera
 6. TruckerElin: Nej han är i vanliga fall inte seg på att hänge med på grejer, det är nog han som är den drivande i påhittandet av grejer:) Han ville bara inte se Leonard Cohen. Däremot så känner jag ingen här heller men alla mina vänner är utspridda över sverige nu så det finns som inget att flytta tillbaka till heller så jag satsar på att skaffa mig nya här. Det går långsamt:P

  Emms: Det ska jag göra! Måste bara städa lite också innan dom kommer...som vanligt:P Ha en fin helg vännen! *kraaam*

  SvaraRadera
 7. Aha, gött det iaf! :)
  Jag tycker det va så lustigt för jag hade inga direkta vänner när jag bodde där, men sen när jag flyttade hem igen så var helt plötsligt hans vänner mina vänner istället.. Kändes bra men lite konstigt eftersom dom inte vart så intresserade innan..

  SvaraRadera
 8. TruckerElin: Mitt ex's syster är en av mina bästa vänner. Det blir lite komplicerat ibland. I alla fall då jag bodde kvar i Luleå:)

  SvaraRadera