måndag 16 februari 2009

Varför skulle prinsen lova?

Gårdagen innehöll städning, ett minimalt livstecken från J och så Mia och Klara. Tabita ska beskriva hur tjock ormen dom skaffat är "Nä han är mer som Cassandras pappa Conny, ja du vet hur han är du" Ha ha.

Imorse var jag och min mage hos farbror doktorn. Stress sa han och trodde att det skulle bli bättre nu då min livssituation blivit lite mer stabil. Sen fick jag nått lugnande. Nu kan jag blir som Törnrosa;) Vi får väl se hur det går. Är i alla fall helt labil fortfarande och fick kämpa med tårarna då jag skulle förklara hur livet var. Patetiskt.

Resten av dagen bjöd på ifyllnad av minnesluckor från i fredags och mycket var precis lika hemskt som jag befarat men ingen verkade tycka illa om mig för det. Utom möjligtvis J. Vi får se. Je betedde sig i alla fall som en vuxen och jag är helt förundrad över hur obesvärad man kan vara. Bravo!

Halva dagen var det genomgång av förra årets ekonomiska situation och mål inför kommande år. Sen bjöds det på lunch och bubbel eftersom vi gått med vinst förra kvartalet:) Fint ska det var.

Sen avslutade jag med att kortsluta en av maskinerna så att vi kommer bli ännu senare med att leverera än vi redan är. Härligt. Då gick jag hem och sket i att träna och bokade en resa till syrran och J och tjejerna om två veckor och en resa hem till Vidsel till påsk. Och sen bakade jag bullar. Så det så!

Dags för Sex and the city, som bytt tid och är kl 5 på em vilket suger för då är jag ju inte hemma:/ Sen repris får det bli ist.

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas att "En resa till Vidsel" innehåller en resa till Luleå också. =P

  SvaraRadera
 2. Jero: Det är dåligt om tid men ett besök i Luleå i alla fall:) Är du där över påsk?

  SvaraRadera
 3. Pelin... är planen fortfarande att dejta i kåbdalis?
  Snygga bullar... nästan lika snygga som mina... ;)

  SvaraRadera
 4. Emms: Ska vi dejta i Kåbban?:) Det beror på om det blir tur till stugan eller ej, men du ska vara hemma påsk? Vi får ju se till att dejta hur som:)

  SvaraRadera
 5. äh, hur hemskt kan det ha varit liksom... alla är ju fulla ibland! jag håller på dig!

  SvaraRadera
 6. Leopardia: Det gör jag med:) Den ångesten ebbar snart ut, ny ersätter. The circle of life!

  SvaraRadera