tisdag 24 februari 2009

But she breaks just like a little girl

Fick skruva och leta fel på en maskin idag. Lite kul. Man kännser sig som proffsig (dvs jag hittade felet:P). Vi behövde köpa gängpasta så jag fick köra bil också!:) J's bil var pigg och lätt att köra för fort i. Skoj!

Gick tidigt och for på yoga. Jag är ju inte vig någonstans. Men det var ett bra pass! Och lugnet infinner sig alltid. Bra skit. Hur jag ska få in mina timmar denna vecka då jag måste gå tidigt fredag också är ju däremot ett mysterium. Men imorgon kommer jag få en massa ändringar som ska göras så jag kan nog få jobba dygnet runt imorron och torsdag om jag vill.

Idag kändes det som våår. Solen var varm och skuggan kall. På kvällen då jag cyklade hem var det fortfarande skymningsblå himmel och det luktade upptinad, blöt jord. Kallt i luften och talgoxar som kvittrar. "All" snö har nästan tinat bort också, det går snabbt här;) Snart kan man gå ner till botaniska och titta på blommor.

Gjorde pizza ikväll. Svull svull. Sitter och kollar på Hannibal med ena ögat här. Julian Moore är vääldigt blek, nästan så man ligger i lä. Fast hon är ju snygg i det. Man kanske skulle bli rödhårig. Blek is helt klart the shit i alla fall!;)

Jag kan inte låta bli att förundras över vissa mäns förmåga att försöka tjata sig till sex. Efter 3 nej med tillhörande förklaring skulle min självkänsla inte orka med att försöka mer. I alla fall inte på samma dag. Men annars hade kanske inte arten överlevt:P Well well...det är humor. Och ingen läsande behöver känna sig träffad.

10 kommentarer:

 1. moahahahaa... män är män... så är det bara... inget att göra åt ;)
  Tror du skulle passa i rött... å tonar man så går det ju ut relativt snabbt ändå...

  Puss å Kram

  SvaraRadera
 2. Emms: Ja det är bara att leva med det:)

  Äh vi vet båda två att jag inte kommer färga, är för feg för sånt:P

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar vårbeskrivning!

  SvaraRadera
 4. Paulina: Ja det var härligt men idag är det dimma och kallt och rått igen.

  SvaraRadera
 5. Jag har funderat länge på om jag ska prova Yoga, osäker på om det är för svårt för mig men det finns kanske lätta varianter som skulle gå. Annars kanske qi-gong skulle funka.. (hur stavas det? Shigong?)

  Jag blev väldigt nyfiken på hur du skulle se ut i rött hår!

  SvaraRadera
 6. Helena-rutan: Det finns ju en massa olika yoga, det jag går är en väldigt fysisk sort men det finns ju dom som är mer meditativa tex. Skönt är det i alla fall!

  Vi får väl se hur det blir med det röda håret. Jag är as-feg då det kommer till färgning;)

  SvaraRadera
 7. 1: Färga håret. =P

  2: Så du menar att du aldrig, någonsin, ens på fyllan försökt tjata till dig sex trots att du fått nej? Är det något du bestämt hävdar här? =P

  SvaraRadera
 8. Jero:
  1. Du är ju svag för red heads:P

  2. På fyllan är en sak, då kan ju självkänslan nå oanade höjder (eller djup) jag snackar i verkligheten:P

  SvaraRadera
 9. 1: Ja, och för dig. Så det blir ju dubbel jackpott. ;)

  2: Va? O_o Ragga i nykter tillstånd överhuvud taget går väl ganska fetbort? Om det gick skulle vi inte ha sprit ju.

  SvaraRadera
 10. Jero:
  1. Naaw:P

  2. Det är ju det jag menar, fascinerande;)

  SvaraRadera