onsdag 4 februari 2009

Basta sig

Låång och inte särskilt spännande dag. Lite kanske. Men mest problem som dykt upp. Var i alla fall piggare än mån och tis trots att det lunchades på Thai-vagnen och man blir heelt paltad av all mat där. Den extra timmen sömn inatt hjälpte tydligen. Att jag aldrig lär mig.

Kollapsade framför Två och en halv män och Sex and the city då jag kom hem, har som blivit lite av en tradition;) For tillbaka till jobbet och bastade med J sen och det var fantastiskt skönt. Är varm ända in i märgen för första gången den här veckan. Ska göra det oftare nu då jag inte har något badkar längre. Han hade sonen hos sig så ingen övernattning, tror morgondagen bjuder på mer av den varan;) Man måste ju bunkra hud inför den kommande veckan.

Pratade med mamma igår och hon har luskat om J så jag fick berätta lite vad som händer. Stackars mamma. Hon har det inte lätt med mig. Då vill jag inte ens veta hur mycket pappa skakade på huvudet.

Jo. Laddade hem A camps och Antony and the Johnsons nya skivor igår. Spännande!

3 kommentarer:

  1. Jag är också som lite nyfiken på om den där J är.. ;-)

    SvaraRadera
  2. TruckerElin: He he...låt oss sammafatta att han är hud och sällskap;)

    SvaraRadera
  3. Hud och sällskap? Vad är det? Jag tror jag har nåt vagt minne av något liknande långt långt långt bak i tiden..... :-)

    SvaraRadera