lördag 14 februari 2009

Take this longing from my tongue

Hård dag efter en hård kväll.

Jag blev drängfull och kräktes en massa men fram till dess var det kul. Uff. Trodde jag hade bättre koll än så nu för tiden. Men men. Tappade bort (?) J och gjorde bort mig i största allmänhet. Vi får se vad som händer. Snälla Je ringde i alla fall idag och hörde att jag tagit mig hem och sånt, det var sött. Jag har inget mer att tillägga. Usch.

Idag blev det ingen Yoga, hade inte fått i mig någon mat vid tre så det var inte läge. Åkte in till stan och lämnade igen lite film och hyrde nytt och handlade mat. Kvällen har ägnats åt svull, Melodifestival, DN och att kolla på gamla bilder på datorn. Min dumma fan. Aj aj aj aj.

6 kommentarer:

 1. Aj då, det lät ju mindre lyckat.. Det är bara att bryta ihop och gå vidare. AW rules men ibland blir det för mycket efter en hel veckas jobb, det händer även den bäste:-) PS KOM HIT IKVÄLL; JAG GÖR KÖTTSOPPA!!!DS
  Kram P

  SvaraRadera
 2. Precis, man kan inte var på topp jämt:P

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Köttsoppa!!!! Kollade flyg hem över påsk och det finns fortfarande lite kvar, ska höra imorgon hur dte är med ledighet och sånt.

  KRaaam

  SvaraRadera
 3. Egentligen betyder yoga förening eller att oka, så man kan kalla fylla för en slags yoga: förening med sitt inre mongo.

  För övrigt är jag i Skåne - vi får försöka träffas och hitta på nåt.

  SvaraRadera
 4. Erik: Ja mongot fick fritt spelrum i alla fall..

  Det tycker jag vi ska göra! Kvällar efter 18 är jag ledig, eller om du vill luncha:) hur länge är du kvar?

  SvaraRadera
 5. Luncha - så affärsmässigt det låter. =)

  Jag stannar tills den 22:e. Skall vara en del i Helsingborg också dock. Vad sägs om torsdag?

  SvaraRadera
 6. Erik: Torsdag it is, kan ju höras av närmare! Kram

  SvaraRadera