måndag 9 februari 2009

Att blogga eller inte blogga, det är frågan det.

En sån trött dag.

Försökte ringa vc men hamnade inte ens i telefonkö för det var så många som ringde. Stånk. Ringde Carema ist och inget snack om saken, fick tid på måndag morgon! Privatiserad sjukvård? Ändå... Min stackars kontorssambo fick höra en detaljerad beskrivning om mina tarmproblem de senaste månaderna. Men han var förvarnad;)


Imorgon kommer det några Japaner från vårt återförsäljningskontor där så i em var det storstädning ute där maskinerna står och inne på samtliga kontor. He he. Sist det var Japaner på kontoret så var dom jätte uppklädda de första två dagarna men sen sjönk dom gradvis ner på vår slusknivå ist. Mycket roande att se hur dom blev heeelt wild and crazy och hade jeans (!) och inte stoppade in skjortan innanför byxorna:)

Sista timmen på jobbet satt jag och försökte reda ut om vi ska ha kall- eller varmvalsat stål till en detalj vi ska tillverka. Det var MPM 034 all over again och jag nickade till mer än en gång. Voj voj. Vet inte om jag blev nå klokare heller.

Är i valet och kvalet om bloggandet för tillfället. Den håller på att bli ett monster med för mycket information och jag funderar på att starta på ny kula eller nått. Skulle vara skoj att övergå till bilddagboken helt tex men mamma läser där och jag måste ju kunna härja någonstans också utan att ta död på den stackars kvinnan. Vi får se vad som händer.

Imorgon blir det yoga efter jobbet. Känns oroande att jag får mer och mer träningsvärk av gårdagen. Kommer inte kunna röra mig alls imorgon! Det gör ont överallt men det känns braaaaaa;) Bra ont.

6 kommentarer:

 1. Du får ju inte sluta helt iaf. Det här är ju typ mest kontakt vi har nu för tiden. =P

  SvaraRadera
 2. Nää inte sluta blogga, det får du inte..

  SvaraRadera
 3. Jero och truckerelin:
  Ska inte sluta, men kanske börja om, rensa ut.:)

  SvaraRadera
 4. träningsvärk är ett otyg
  // från en som fick det av att kliva på en stegpall...

  SvaraRadera
 5. Leopardia: Kan ju avslöja att det var en smärtsam yogaklass idag. Det där med att sitta med benen saxade var omöjligt, bara för att ta ett exempel:P

  SvaraRadera
 6. UT med det gamla och IN med det nya. Kanske vore renande att börja om med ny blogg. Bara du inte slutar med bdb;-) Skönt med träningsvärk. Lcyka till med japanerna då, låter spännande.-) Kram P

  SvaraRadera