tisdag 22 april 2008

Tekakor

Det går inge vidare med renderingarna, programmet vill inte. Kass. Ska göra några fler försök ikväll.

M är i garaget och försöker få igång bussen och jag har bakat tekakor och moffat i mig till middag. Kall o'boy och nybakat bröd...mmmmm. Jummy. Vet inte vad jag ska göra av resten av kvällen. Läsa bok kanske:) Det var länge sen... Håller ju på att lyssna igenom Jean M Auel's böcker. Stenålderssnusk i gross och parti. Det passar bra till Alias-nötande. Men jag har några andra böcker som ligger här och skrotar.

Jag är så sjukt sugen att börja sticka på en halsduk som jag fått mönster på. TruckerElin tipsade och var snäll och översatte från engelska:) Jag har inget garn och inga pengar att köpa för heller. Cyklade förbi Sländan idag och lyckades behärska mig att inte gå in och dregla;)

Blö blö blö...försökte förövrigt att prata igår istället för att undertrycka och ligga sömnlös och få ångest och spöa mig själv. Yeah right. Bra det gick då. Jag är kass på relationer. Men jag kunde somna i alla fall. Det kanske är värt det.

2 kommentarer:

  1. snart är det sommar. jag köpte billigt garn och virknålar på loppisen som är längs esplanaden på lördagar. bara man inte blir galen på allt fynd och alla puckon som tar överpriser, så kan man fynda... böcker, fick en kasse böcker för 30spänn på, vänta ett tag, det är en loppis, som jag tror öppnar kl 13, nån välgörenhetsorganisation som har på nån gård samma gata som panduro, fast på andra sidan... eller ja, jag fick två kassar för 60 spänn då...

    SvaraRadera
  2. Leopardia: Ja jag får börja fynda på loppis helt enkelt:)

    SvaraRadera