fredag 25 april 2008

Fuck

Man kan säga att min värld just rasade samman en smula. Jag klarade inte tentan jag skrev i påskas. Det här fick inte hända. Jag hade 2, TVÅ, poäng mer än sist jag skrev. Jag är helt obildbar. Uppenbarligen. Jag ska på intervju på måndag och måste förklara att jag har 4 omtentor varav 3 är viktiga för det jobbet jag söker. Faaaaan. Jag vill inte vara med längre.

Nu har jag ringt mamma och gråtit ut lyssnat på pepp. Bara att köra vidare...

Var ju på intervju igår för jobbet som personlig assistent. Jag tror det gick ganska bra. Det enda var ju att jag inte vet hur länge jag är tillgänglig eftersom jag har sökt och söker andra jobb samtidigt. Men hon skulle höra av sig om ett par dagar så vi får se. Tror det vore att bra extrajobb annars.

På vägen hem från intervjun gick jag förbi Sländan och tittade på garn till halsduken. Tror jag hittat det jag behöver. Ska bara försöka lista ut hur mycket det går åt.

Syrran ringde igår och försökt desperat få mig att komma upp till dom nästa helg. Jag vill verkligen träffa dom men jag känner mig för stressad för att kunna åka:( Och idag blev jag ännu mer stressad. Fuck.

3 kommentarer:

 1. Angående garnåtgång.. Jag har gjort av med inte ens hälften av vardera svart o rött nystan så här långt. jag stickar med svarta fårets jubileumsgarn (50g = ca 166 m & 24mx32v=10 cm) o stickor 4.0. Tror jag kommer göra av med ca 1,5 nystan av var färg till min halsduk, ofransat.

  :-)


  Hoppas att det går bra på intervjun på måndag..

  SvaraRadera
 2. skit i tentorna och bli lyxhustru istället...

  SvaraRadera
 3. TruckerElin: Okej, så typ 75 g av varje färg. Mycket bra att veta!

  Leopardia: Jag överväger det seriöst...

  SvaraRadera