lördag 12 april 2008

Ny jord

Nu står pelargonerna i köket och en ny gullranka i vardagsrummet. Jag hoppas den tar sig och klättrar upp på hyllorna ovanför sofforna. Satte om dom andra blommorna också så nu är det nya friska tag och förhoppningsvis blommande blommor. Satte dessutom om kaprifolen ute på balkongen i en större krukar med ny jord, det borde liva upp den. Var och shoppade loss på Plantagen och ja, jag vill ha en trädgråd;) Köpte lite frön som ska sättas ute på balkongen senare i vår.

Var inne på Nova också och suktade efter kläder. blev så sugen på nått nytt då jag läste i Emmas blogg. Hittade som vanligt nästan ingenting. Var inne på Top shop och där fanns lite smått och gott. Hade ingen aning att det var så dyrt där. Relativt dyrt i alla fall. Som vanligt vill jag dessutom köpa hela Vagabons skoutbud. Give me!!

Vi har svullat fläskfile ikväll, hittade en vinlåda från förra helgen och har en dipp som ligger och gosar till sig i kylen. Det finns risk att det blir en bra kväll det här;)

2 kommentarer:

  1. Åh, jag är så avis på att ni har topshop! Fast dyrt är det ju tyvärr :( och jag älskar också Vagabond skor, så sköna och fina!

    SvaraRadera
  2. Och jag är så avis att du kan ha body. Det funkar inte på den här vetedegen:( Jag har nästan aldrig varit in på top shop av nån anledning men det fanns ganska mycket snyggt!

    SvaraRadera