fredag 30 november 2007

Inbakad

Tjoho! Jag fick ihop en produktspecifikation idag! Däremot fick jag inte tag i Mora. Hur kan det vara upptaget en hel jävla eftermiddag? Nåja, får försöka på måndag igen.

Pratade med mamma en sväng i em. Tur man kan ringa hem ibland. Jag tycker om mina föräldrar, många många. Hon hade julmys, men tomten i dörröppningen hade hon inte hängt upp än:) Jag har tingat den om hon får för sig att göra sig av med den. Det är jul.

Har gjort inbakad fläskfilé och potatisgratäng ikväll. Det blev rätt bra. Men jag hade nog hellre gjort Eva-Britts fläskfilé gryta, mmmm...den är tokigt god. Hon gjorde (gör antagligen;)) god mat..pastagratäng och köttfärsås och gäddfärs och annat smarrigt.

Imorron får jag börja pyssla!!:) Ska nog börja med en tur på stan och köpa hyacint och kanske rent utav en amaryllis. apelsiner och nejlikor och stjärnanis och kanelstänger och hej och hå...har man för mycket tid så har man...

Nu dricks det vin. Gott vin den här gången. Det vi köpte förra veckan var ingen höjdare alls. Passa er för il conte. Snygg box men inget gott vin alls. Vad jag babblar. Jag vill babbla med nån!!

2 kommentarer:

  1. Jaaa, klänningen är min älskling, köpt på vila, har ångest över att jag inte köpte en grön också!

    Har du testat Black Tower?
    Det är det bästa vita vin jag druckit, har testat il conte vitt också, fast det minns jag ju inte hur det smakade :o haha, du får ha flaskan som prydnad!

    SvaraRadera
  2. Ska hålla utkik efter Penfolds då också!

    Du får avge rapport på vinglöggen sen, jag har lite svårt för glögg, lite för sötsliskigt. Är dock sugen på ett som heter Tindra som skulle ha smak av pomerans och choklad :-9

    SvaraRadera