lördag 10 november 2007

Den där gåsen

Tror det är Mårten gås i helgen. Vad det nu är...

Har drömt en maaaaaassa skumt nu på morgonen. Tvångsdrömmar om knivar, att jag var hos mormor och morfar och att jag missade flyg och tåg och allt möjligt. Och att John och Helena hade ett till barn som hette Agnes... vart kommer allt i från?

Igår fick jag lite gjort i alla fall och så upptäckte jag att jag inte alls var så hopplöst efter som jag trodde:) Hade räknat fel på en vecka...skönt. Måste få dom där knivarna från Mora nu innan det är lönt att fortsätta.


Shoppade loss på Nova igår också, tyckte att det var alldeles för länge sen och så ville jag ju ha dom där underkläderna som E köpt:) Hittade dom som tur var och så några t-shirtar och bäst av all en vinterjacka! Vattentät och inte så tjock alls, perfekt! Sen var det ju lite rosa på den, trodde aldrig den dagen skulle komma men ja, jag tycker det är rätt fint;) Är förövrigt sjukt sugen på den här mobilen bara för att den är rosa och har snygga krusiduller på sig!M väckte mig i morse och sa att det snöade, jag var övertygad om att han ljög. Men det gjorde det faktiskt;) Patetiskt lite och regnblandat och utan att ligga kvar på marken. Men ändå...he he...snö i skåne...voj voj..Nå nu ska jag sanera mig och ansa och finfördela...

2 kommentarer:

 1. men rosa gör en glad ;P jackan var för övrigt skitsnygg!

  SvaraRadera
 2. Snygg jacka! Den såg himla skön ut.
  Och mobilen var inte fel den heller, klart du ska ha en rosa, det är ju så fint ;)

  Finns det bra second hand där i Lund eller Malmö?

  Jag fullkomligt äälskar ju teak, synd att man inte har större lägenhet bara :(

  SvaraRadera