onsdag 5 november 2008

Habegär

Förmiddagen gick i magontets tecken. Trodde jag skulle bli sjuk igen men så kvicknade jag till hjälpligt. Det är något som inte stämmer här.

Har varit en fantastiskt tråkig dag annars. Har suttit och modellerat upp kablarna i maskinen och nej, splines är INTE mitt favorit kommando i Inventor. Man kan ju för fan inte ens dra i punkterna då man gjort linjen. Eller man kanske kan men jag har inte hittat något sätt att göra det, Mycket frustrerande. Och fult blev det.


Efter jobbet var det smörgåstårta och film i fikarummet:) Mycket trevligt. Det var Halloween firande och vi såg Wallace and Gromit filmen. Det var en kortfilm innan också som var grymt kul, också ler/dock animation. Allt i skräckens tecken såklart.



Såg denna och fick enormt habegär. Nya iPod nano. Inte så att min inte fungerar. Men den här är ju röd!! Och så rymmer den mer...faktiskt. Men det känns som en onödig grej just nu:P

Vad som inte hade varit onödigt däremot är en kram och lite hud. Har varit lite blödig och darrig på läppen sista dagarna. Och vädret gör allt för att spä på...

2 kommentarer: