tisdag 25 november 2008

Like you would do for one you love

Det känns som vinter! Tillbringade söndagen hos J och vi tog en promenad i soooolen. Så skönt väder. Inte så jävla blött som det är jämt. Tjuvköpte en lussekatt och julmust också. Men det fååår man. Blev mycket Seinfield också, det var länge sen!
Igår jobbades det ett härligt 10 h pass. M kom förbi och visade upp sin nya fina bil på kvällen och gav mig en provtur. Åka bil, det är grejer det. Det är så konstigt att nästan aldrig träffa honom längre... Men det gick bra. Fast det är svårt.

Blev en lång jobbdag idag med. Var på ett möte om ett slags ekonomisystem som dom håller på att införa och jag kände mig rätt lost. Det lilla jag fattade kan sammanfattas med att det kommer bli mer för oss att göra i alla fall. Gah. Nå. Börjar få en liiten överblick igen på hur mycket som återstår innan vi kan släppa ritningar på de andra modulerna av maskinen. Blö blö.

P-O Enquist vann Augustpriset. Han är ju bäst så jag är inte förvånad;) Då jag läst ut Fight Club ska jag hugga in på "Ett annat liv". Kanske ska viga helgen åt att läsa rent utav. Hyresvärdinnan ska åka bort så jag kanske till och med kommer se på tv:P


För att citera min käre Jero:

Men det är kärlek jag vill ha.

9 kommentarer:

 1. Va tyckte du om fight club? Bättre än filmen? Har hört rykten om att hans andra böcker ska vara bättre...

  SvaraRadera
 2. Gustav: Filmen är boken väldigt trogen så man sitter mest och känner igen sig. Den hade varit bättre om man inte sett filmen. Sen har jag kanske sett den överdrivet många gånger också:P Jag ska def läsa nått mer av honom dock. Har det kommit ut nått mer på svenska?

  SvaraRadera
 3. Jag har bara sett på engelska, men jag tror han är en sån författare man hellre vill läsa på engelska. Jag tyckte fight club-boken var som ett manus till filmen...

  SvaraRadera
 4. Gustav: Jag är för lat för att läsa böcker på engelska, även sånna som borde läsas på engelska. Det blir inget flyt och då är det inte roligt längre. Kanske en vanesak.

  SvaraRadera
 5. hehe din slöa fan! Måste vara svårt att inte kunna tillhöra den kultureliten som läser böcker på engelska...som jag själv. :-P

  SvaraRadera
 6. Va du är duktig som sliter så hårt på ditt jobb! Du är verkligen värd att läsa P-O hela helgen, kom ihåg att han bäst sköljes ned med choklad o julmust!
  Va snygg du är på bilden!!
  Snart kommer du - längtar!
  Kram P

  SvaraRadera
 7. Paulina: Ja jag bara jobbar och jobbar, sitter här än. Men jag har fått mat i alla fall:) I helgen kickar julen igång, ska fixa mig några goda lussekatter och hinkvis med julmust!! Snart är det jul! Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Gustav: Ja pöbeln som jag tillhör kämpar oss igenom Lisa Marklunds nya, eller Herrarnas Dassbok, det är litteratur det!

  SvaraRadera