fredag 14 mars 2008

Paket

Håller så sakteliga på att kräla mig ur dyngropen jag hamnade i i början av veckan. Igår var det ju till och med riktigt muntert. Lyckades göra några renderingar pratade med I och E på telefon och bestämde att jag ska bo hos E i Luleå tentahelgen. Det ska blir så kul att träffa henne och bara hänga i flera dagar! Avslappningen personifierad blir jag tillsammans med henne. I skulle tyvärr bort men jag kommer nog hinna träffa henne nu på onsdag istället. Härliga tider!
Idag kom det dessutom ett paket till mig med böcker och essäer och godis:) Hon är för söt den där prickiga katten...som en påskhare ungefär. Det bör tilläggas att jag redan moffat i mig hälften av godiset;)


Håller på att maila alla handledare runt om i Sverige för att höra vad dom tycker om mitt Alias-slit. Ni får ett litet smakprov. Jag vill bara påpeka att tid och energi inte har lagts på ljussättning och perfekta material.
Jag tror det är läge för att dammsuga nu... Det verkar vara uppehåll i regnandet så jag kan hänga ut mattorna. Har redan sanerat vårt äckliga badrum så det är väl lika bra att fortsätta i samma stil med resten av lägenheten.

4 kommentarer:

 1. I like it, var inte blyg att skicka lite mer smakprover!

  SvaraRadera
 2. Gustav: Kul att du gillar det!:) Vet inte hur mycket bilder jag vågar lägga upp men jag kommer skicka sen då dom blir mer färdiga...

  SvaraRadera
 3. haha, ja, jag tänkte att om jag skickar lite essäer så kanske du kan tala om hur jag ska skriva min ;)

  men vadå, måste du göra mer? jag tyckte det såg skitsnyggt ut...

  SvaraRadera
 4. Leopardia: Alltid en baktanke;)

  Jag borde ha dig som min handledare ist:) Men..Det finns alltid mer att göra, är inte nöjd med formen riktigt. Speciellt längst fram, men det återstår att se vad Mora tycker om det.

  SvaraRadera