tisdag 11 mars 2008

Gammal i kroppen

Måste ha haft feber natten mellan söndag och måndag. Hade tvångstankar som bara gick runt runt runt och pulsen låg i magen och jag frös och svettades. Var inte alls en bra dag igår. Fick darr och svårt att andas då jag duschade och deckade av sen efteråt. H påstod att det var panikångest men jag vet inte. Han borde ju iofs veta. Det var läskigt i alla fall. Fick alltså inget vettigt gjort. Yr och illamående och kall och varm om vart annat. Gammal och förbrukad kände jag mig.

Idag har det mest varit illamående kvar. Tog mig iväg till apoteket så jag fick i mig lite luft i alla fall. Har suttit och nött i Alias utan revolutionerande resultat resten av eftermiddagen.

Bra saker måste börja hända. Väldigt snart. Någon som har ett självförtroende att ge bort?

5 kommentarer:

 1. Jag hade något liknande i höstas, kom hem efter att ha jobbat, hade många onda tankar i skallen och det kändes som om jag plötsligt fick något slags astmaanfall, kunde inte andas riktigt ordentligt, kändes som om tinningarna bara tryckte sig in i skallen och ville kräkas hela tiden...det blev att tänka positivt efter det, annars kom skiten tillbaka...

  Du är bättre än vad du tror, I'v seen your work, it's good shit!

  SvaraRadera
 2. Gustav: Vad snäll du är... Ja positivt var ordet.

  SvaraRadera
 3. Fick sådana där panikattacker i lumpen också ett par gånger, det är mest mentalt som Gustav säger. Och jag har också sett ditt arbete så jag vet att också att du är bra på det du gör!

  SvaraRadera
 4. satt just och tänkte på hur otroligt odräglig och dryg jag är, så du kan få ta lite av mitt självförtroende, så kanske jag slutar tycka att folk är dumma i huvudet hela tiden..

  behöver ju inte vara panikångest, kan ju vara 'bara' ångest eller stress - inte för att det är bättre, men då kanske det inte återkommer iallafall...

  och snart får du höra en annan dialekt än skånskan, det är en bra sak ;)

  SvaraRadera
 5. Leopardia: Du kan ju prova skicka lite på posten;)

  Ja att det snart är påsk är en mycket bra sak.

  SvaraRadera