torsdag 3 januari 2008

Välkommen 2008

Det har varit en mycket bra nyårshelg. Jag tycker om M, många många.

Nyårsafton innehöll en tripp till Åhus och fika hos M's föräldrar i sommarstugan. På kvällen käkade vi trerätters på Gräddhyllan och det var gott och supermysigt. For in till stan senare och tittade på fyrverkerierna i Lundagård, totalt livsfarligt men mycket fint.
Idag snöar det, kors i taket! Men det är mest blåst och svinkallt. Var på stan och köpte en julklapp till mig själv från mamma. Har spanat på denna Marimekkoväska hur länge som helst och nu är den min!!;)
Imorron bär det av till norrbotten, Luleå en snabbis på dan och sen Vidsel och tentaplugg i en vecka. Jag bävar och längtar, vet inte hur jag ska göra för att klara den här tentan. Alla sätt jag försökt hittills har jag havererat så tja...vad finns det kvar att prova? Ska i alla fall bli kul att träffa I och C. Ska träffa min handledare på skolan också sen den 14:e och tja....jag behöver en spark i baken på det här exjobbet så jag kommer igång igen.

Planen för min framtid ser ut som följande: Tentaplugg till den 14:e januari, hela februari exjobb och leva på sparpengar därefter jobbsök, vilket som helst. Gärna ett "riktigt" jobb som har att göra med min utbildning men jag tar vad som helst. Måste få in cash och träffa lite folk.

2 kommentarer:

  1. Ska du till vidsel åsså säger du inte till...
    Dåligt...

    SvaraRadera
  2. urläcker väska. själv har jag lagt ner att köpa nån marimekkoväska, jag är för snål helt enkelt..

    du, är lite nyfiken på vad M själv fick för julklappar...? mest för att det handlar om shopping och du skrev nånstans att du var tvungen att köpa fler... och för att jag är sån där, nyfikenstrut...

    SvaraRadera