onsdag 24 januari 2007

LARV

Nattsömn: se gårdagens inlägg. Jag blir så trött.

Tog mig iväg till skolan idag och har gått runt och raggat företag. Gick lite sådär. Det var mest produktion och konstruktion och inte så mycet design. Men ett och annat att kolla upp hittade jag. Bla Caran (har jag aldrig hört talats om innan) som verkade helt perfekt för det jag gått.

Fick ännu mer panik för exjobbet och började tänka att vad fan kan jag eg? Vad kan jag säga att jag är riktigt bra på av allt jag läst? Vad vill jag specialisera mig mot? Jag har som bara nån vag uppfattning av vad jag vill göra men det är inget jag vet om det finns några jobb inom. Sen känns det som att exjobbet måste vara renodlat produktdesign för att det ska funka för produktdesignavslutningen. Att det inte funkar och komma med nått arbetsmiljöaktigt som jag nog eg är mer intresserad av. Gah... Jag hoppas på lite klarhet under projektet vi ska ha på Volvo nu i vår. Det kommer ju vara mer konkret produktdesign än jag gjort i nått annat projekt. Med undantag för Trunk dragon grejen.

Träffade H också och fick en redogörelse hur det går med hans exjobb inklusive alla derivator. Han såg sliten ut i alla fall. Eller så är det för långt mellan gångerna jag träffar honom så jag hinner glömma. Har funderat lite på honom senaste nätterna (man hinner tänka mycket av att ligga i mörkret och snurra 4 h per natt). Kommer ihåg varför jag aldrig gör det annars. Blir mest illa till mods av att tänka på honom och på hur allt var. Nå, var sak har sin tid.

Det har flyttat in en svensk tjej i husgrisens rum idag. Hon verkar trevlig men lite förvirrad. Tror inte hon blir kvar så länge vilket är trist. Det är skönt att prata svenska med nån ibland också. Hur som så lyckades jag dammsuga ikväll! Wee...till slut så. Tvättade sängkläderna också. Det är kanske där för jag sover så dåligt? För skitiga sängkläder? Jag är äcklig. Hörde på radio för ett tag sen om en (icke vetenskaplig) teori att människor antingen är sunkiga eller rena och att det märks vilket man är även om man tex försöker verka vara ren. Jag är def sunkig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar